Boleča zgodba Slovenke Biance: Pri 48 letih je končno prvič postala mamica

Zdravniki so nad njo obupali, a Bianca Žvorc Morris je po 20 letih neplodnosti zanosila in rodila zdravega fantka. To je njena zgodba.

26.2.2023 ob 10:54 | Avtor: S. S.

Boleča zgodba Slovenke Biance: Pri 48 letih je končno prvič postala mamica

"Prvega sina sem izgubila leta 2001 po terorističnem napadu v New Yorku, kjer sem se zastrupila s prahom, azbestom, delci kovin. Tri leta sem trpela za nenehnimi pljučnicami. Mrtvorojeni sin je bil taka bolečina, da se je zakon z bivšim spremenil v nasilje in razhod. Ostala sem tudi brez doma," v intervjuju za OnoPlus svojo zgodbo opisuje Bianca in nadaljuje:

"Na srečo mi je učiteljica iz magisterija pomagala do odlične službe ter sem iz lačne brezdomke postala uspešna kreativna in art direktorica na Manhattnu s fantastično kariero v oglaševanju do ekonomskega kolapsa 2008.

Po tem nisem mogla zanositi, čeprav sem poskusila vse alternativne metode: akupunkturo, bioenegijo, reiki, razne dodatke, regresijo, hipnozo … Nič ni pomagalo, zato sva v treh državah, Sloveniji, Nemčiji in Španiji, v najboljših ustanovah poskusila z zunajtelesno oploditvijo. 

Poskusila sva s posvojitvami, ampak je bilo to skoraj nemogoče, ne da bi se preselila nazaj v ZDA, »kupovanje« otroka v Rusiji, Afriki ali Aziji pa nama ni bilo všeč. Poleg tega mi je proces IVF v Nemčiji hudo poškodoval endokrini sistem in sem zbolela za ekstremnim hipotiroidizmom, nevarno depresijo in pridobila 12 kilogramov v dveh mesecih.

Z možem sva obupala, moje zdravje je bilo dovolj uničeno in sklenila sva, da se bova v življenju pač posvetila karieri, potovanjem in pomoči farmskim živalim in kužkom." Kaj se je nato zgodilo in kako je Bianca po 20 letih neplodnosti končno zanosila, si preberite v intervjuju TUKAJ - na OnaPlus.si.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)