Sveže cvetje za vesel in srečen dom

S svežim cvetjem in z obarvanimi vrati boste v dom spustili pozitivno energijo in z njo srečo.

10.6.2015 ob 6:30

shutterstock_189443033.jpg

Prvi pogoj za srečo in dobro počutje v domu je pozitivna energija. Da pa bi si jo zagotovili, v stanovanju ali hiši ne sme manjkati spodaj našteto ...

Sveže cvetje

Če boste imeli doma vedno sveže cvetje, vas sreča zagotovo ne bo zaobšla. Lahko naberete šopek ali gojite lončnice. Pazite le, da cvetje, tako ali drugačno, ne bo imelo trnja. To namreč prinaša nesrečo. Prav tako z lončnic redno odstranjujte suhe cvetove in v vazah vedno imejte le sveže cvetlice.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

shutterstock_175040804.jpg

Obarvana vrata

Ni vseeno, kakšno barvo boste izbrali. Če vaša vhodna vrata gledajo proti jugu, jih odenite v rdečo ali oranžno barvo, če so obrnjena proti severu, naj bodo modra. Če v svoj dom vstopate z zahodne strani neba, naj bodo vrata siva ali bela, in če z vzhodne, vam bodo srečo prinesla rjava ali zelena vrata.

Razpored pohištva

Feng šuj zapoveduje krožno postavljeno pohištvo, torej prazne središčne predele prostorov. Tako namreč lažje potuje pozitivna energija.

shutterstock_206070109.jpg

Podkev

Mnoge kulture verjamejo, da nad vhodnimi vrati obešena podkev prinaša srečo. Če je obrnjena proti stropu, bo sreča za vedno ostala v domu, če pa gleda proti tlom, bo sreča padla na vsakega, ki bo vstopil skozi vrata.

Lovilec sanj

Obešen v spalnici ali sobi bo speče v prostoru varoval pred nočnimi morami. Miren spanec in lepe sanje pa seveda prinašajo občutek sreče.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)