Zato je vaša mačka izbrala prav vas

Očitno so mačke pri izbiri skrbnikov bolj premišljene od psov.

11.5.2021 ob 5:40 | Foto: Alicja Widz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Zato je vaša mačka izbrala prav vas

Glede tega, kako psi in na drugi strani mačke izbirajo svoje skrbnike oziroma na koga se lažje navežejo, obstaja pomembna razlika. Kajti dejstvo je, da se psi v končni fazi podredijo vsakemu, mačke pa le, če si oseba to zasluži.

Človeku enakovredna bitja

Zgodovinsko gledano, so bile mačke vedno povezane s človekom, praviloma so bile prikazane kot njemu enakovredna bitja, povezana z duhovnostjo in z visoko ravnjo energije.

Mačke so intuitivne, premorejo veliko psihične moči in velikost njihove aure je primerljiva s človeško, piše portal Gostica.

Zato se ne navežejo na vsakogar, temveč premišljeno izbirajo svoje skrbnike. Gravitirajo namreč proti osebam, ki premorejo njim podobno energijo, skratka pri odločanju na koga se navezati in na koga ne, ravnajo podobno, kot podzavestno ravnajo ljudje.

 

To, da so živali, ki ne znajo govoriti, ne pomeni, da mačke ne morejo biti nekomu življenjske gurujke. Veliko je primerov, ko se ljudje ne odzovejo dobro na terapevte ali spovednike. Tem se priporoča, da sogovornike in sopotnike najdejo v mačkah.

Odnos do mačk ima velik vpliv

Omenjeni portal še navaja, da nikoli ni dobro zavrniti mačke, ki se rada razvaja, ob enem ni dober znak, če mačka nekomu obrne hrbet, saj to prinaša nesrečo, ki bo trajala dolgo in bo zlasti opazna na finančnem področju.

Če pa vam mačka sledi, je čas da poskusite z igrami na srečo in da se spoznate z nečim (ali nekom) novim. Kajti to nakazuje, da se na finančnem in tudi duhovnem področju obetajo boljši časi.

Priporočamo tudi: 5 najbolj destruktivnih pasem psov

Preberite še: Najbolj primerne rastline za kopalnico

Morda vas zanima tudi: Pes, mačka ali konj? Kaj o vas pove vaša najljubša žival


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)