Psi nas varujejo pred negativno energijo, mačke so kot reiki zdravilci

Psi in mačke točno vedo, kako se počutimo.

19.8.2019 ob 11:20 | Foto: GettyImages | Avtor: Da. M.

Psi nas varujejo pred negativno energijo, mačke so kot reiki zdravilci

Vsak, ki ima hišnega ljubljenčka ve, da ti v dom prinesejo posebno energijo, nam dvignejo razpoloženje in večkrat spravijo v dobro voljo. Številni vam bodo tudi povedali, da imajo svoje ljubljenčke še raje kot ljudi, s katerimi živijo in se njihova energija bolj ujema z energijo njihovega kosmatega prijatelja. 

Kot pišejo na portalu 24.sata pa imajo psi in mačke še posebne energijske sposobnosti.  Psi tako lahko zaznajo naše razpoloženje glede na našo držo in govorico telesa. In če se počutite slabo, se bo tudi pes začel obnašati drugače in nas skušal spraviti v boljše razpoloženje. 

Psi nas lahko fizično zaščitijo pred nesrečo, a kot piše omenjeni portal, imajo lastnost, ki njihove lastnike ščiti tudi pred slabo energijo. Psi naj bi namreč pretok slabe energije absorbirali v svoje telo, medtem ko imajo mačke drugačne sposobnosti. Njihova duhovna energija je na nižji frekvenci, a vseeno vplivajo na prostor, v katerem živijo. Čutijo namreč slabo energijo v prostoru in jo prevzamejo nase, a če je te slabe energije preveč, se raje umaknejo. Torej lahko mački sledite v prostor, ki bo energijsko bolj pozitiven.

Številni reiki mojstri pravijo, da so mačke naravni reiki zdravilci, saj s svojim trupom in tačkami lahko neuravnotežene čakre pri svojem lastniku postavijo na svoja mesta. 

Kot dokaz, da hišni ljubljenčki čutijo našo energijo, lahko vidimo na primerih, ko so nekateri ljubljenčki lastnike na različne načine opozarjali, da vedo, da se nekaj dogaja. Ali pa so sami zboleli za enako boleznijo kot jo ima njihov lastnik. Velikokrat tudi vidimo, da če smo le prehlajeni, utrujeni in potrebni počitka, bodo živali do nas bolj potrpežljive, se umirile in tudi same počivale. 

In kako lahko lastnik pomaga psu ali mački? S tem, ko se boste zavedali, da živali zelo dobro vedo, kako se počutimo, boste do njih strpni in bolj čuječi.

 

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)