Znani obrazi v prvih vrstah Ljubljanskega tedna mode

Prvi dan LJFW je postregel z novimi modnimi trendi, pestro pa je bilo tudi med obiskovalci v prvih vrstah ob modni brvi. Poglejmo, kdo se je udeležil najbolj modnega dogodka leta.

14.4.2016 ob 10:25

LJFW sreda - Photo Ziga Intihar-179.jpg

Ljubljanski teden mode je v polnem teku. Prvi dan so svoje kreacije na modni brvi predstavili oblikovalci Natasa Persuh, Janja Videc, Ana Jelinič, Matic Veler in EBER krznarstvo, na Trgu republike pa so modni dogodek spremljali tudi številni znani obrazi.

Moda zanima tudi Zmaga Jelinčiča in Zmaga Sagadina

V prvih vrstah smo med drugim ujeli politika Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki si je modno revijo ogledal ob boku igralke in voditeljice Ule Furlan. Tudi na letošnjem dogodku nista manjkali redni gostji Ursula Gawish in Mija Janković, soproga Zorana Jankovića.

Ujeli smo še manekenko in voditeljico Iryno Osypenko Nemec, dolgonoge manekenke pa je premeril tudi košarkarski trener Zmago Sagadin, ki je revijo v prvi vrsti spremljal v družbi blogerke in oblikovalke Eve Ane Kazič in urednice mode in lepote pri Elle Petre Windschnurer.

LJFW sreda - Photo Ziga Intihar-168.jpg

Od glasbenikov in športnikov do zlatarjev

Revijo si je v družbi izbranke Ksenije Velić ogledal tudi zlatar Tomislav Loboda. Plavolasa Doroteja Premužič je na modno revijo prišla v družbi oblikovalca Davida Hojnika, kreacije domačih kolegov pa si je ogledal tudi oblikovalec Peter Movrin. Svoje varovance je spremljal še zastopnik agencije Immortal Tomaž Mihelič – Marlenna.

Redni gostji takšnih dogodkov sta tudi pevki Hannah Mancini in pevka skupine Muff Senidah, nova glasbenica na domači sceni Sara Briški Cirman, bolj znana kot Raiven, pa je kot presenečenje večera zakorala tudi po modni brvi. Čez lužo je domače trende prišel preverit še koreograf Anže Škrube, moda zanima tudi plesalca in akrobata Filipa Kržišnika, dogodka pa kot ponavadi ni zamudila niti Danica Lovenjak.

Kdo vse se je udeležil prvega dne najbolj modnega dogodka leta, pa si poglejte v spodnji galeriji.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)