Z golimi rameni

To poletje osvobodite ramena, kot so to počele dekleta v 80. letih.

8.6.2015 ob 6:30

ParisstrS15221d.jpg

Zagotovo ste vsaj enkrat v svoji modni preteklosti že nosile top, ki razkriva ramena. Prav ti se letos vračajo med modne trende in so tako postali večen kos, ki ga je vredno imeti v svoji omari.

Že prejšnje poletje je bil del kolekcij znamk Rebecca Minkoff, Alexander Wang, Balmain in Delpozo, letos pa jih ponujajo tudi cenovno dostopnejše modne trgovine, kot sta Zara in H&M.

ParistrS15235b.JPG

Poleg topov z golimi rameni se v ponudbi pojavljajo tudi obleke, vsi pa so ponavadi obogateni z atraktivnimi motivi, ki največkrat še dodatno pripomorejo k hipijevskemu videzu.


Prijeten material in širok kroj sta prava kombinacija za lahkotno poletje. Takšni modeli majic in oblek bodo najlepše pristajali k gladiatorkam ali espadrilam, ki bodo še dodatno pripomogle k svežemu videzu.

ParistrS1551b.jpg

Z golimi rameni boste ustvarile boemski in brezbrižen videz, a hkrati vam bo uspelo ohraniti vso ženstvenost, ki jo premore vaše telo. Razkazovanje ramen je namreč zagotovo najbolj prefinjen način izpostavljanja ženskih lepot, veliko bolj kot globok dekolte ali ozko mini krilo, ki poudarja zadnjico.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree, Zara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)