Jakna vsake pomladi

Džins jakna je priročen kos za sproščene pomladne kombinacije.

26.5.2015 ob 10:00

Milano_bg.jpg

Nabor pomladnih jaken se najpogosteje začne pri usnjeni jakni, nadaljuje s trenč plaščem in zaključi z džins jakno. Slednja je izjemno priročna, saj pristaja skorajda na vse pomladne in poletne kombinacije, ki vključujejo veliko barv in lahkotnih tkanin.

Zato se džins jakne vračajo iz sezone v sezono, izjemno popularne so bile v osemdesetih letih, tudi v devetdesetih v začetku novega tisočletja smo nanje malo pozabili, sedaj pa že nekaj sezon zapored zasedajo mestne ulice modnih prestolnic. Obožujejo jih mlada dekleta, ki prisegajo na urbani stil s kavbojkami ali ozkimi legicami, kot tudi ženske, ki so že popolnoma izoblikovale svoj slog in si poleti rade nadenejo dolga krila in krajše obleke.


Kot vsak kos, je tudi džins jakna na voljo v številnih različicah – od strganih, jaknah s potiski, razlikujejo pa se tudi po barvah džinsa. Kombiniranje takšne jakne je enostavno, letos pa še posebej, ko velja tudi pravilo, da čim več džinsa imamo na sebi, bolj bomo modni. Džins jakna je odlična izbira za sproščene pomladne kombinacije, saj bo lahkotnim kosom dodala nekaj uporniškega pridiha.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)