Svežina pred vročino

Pomlad naj ne mine brez belega džinsa.

2.6.2015 ob 6:30

ParistrS1510.jpg

Kaj imajo skupnega Jane Birkin, Miranda Kerr in Alexa Chung? Vse obožujejo bele kavbojke. Morda res niso primer klasičnega kosa, ki so v modi vsako sezono, saj jih zadnja leta ni bilo videti, a letošnjo pomlad in poletje, ki sta v znamenju 70. let, je prišel njihov trenutek.

Snežno bele kavbojke so primerne za sončne dni, ki naznanjajo prihod poletja. So svež pridih v ženski garderobi, najbolje pa je, da, kot običajne kavbojke, tudi bele pristajajo prav na vse – polo majice, enostavne majice s kratkimi rokavi, ohlapne bluze in džins srajce.


Bele kavbojke so eden bolj nosljivih kosov, saj jih lahko v kombinaciji s črnim suknjičem nosimo tudi na večerna druženja. Prav zato jih ženske, med njimi tudi zgoraj omenjene, obožujejo. Ko najdeš idealen model belih kavbojk, jih težko slečeš, saj se jih ne moreš naveličati.

ParistrS1582.jpg

Bele tesno oprijete kavbojke lepo pristajajo dolgonogim, ženske z nižjo postavo pa naj izberejo zanje najbolj primeren kroj, saj bela barva lahko prehitro razkrije katero od pomanjkljivosti. A se je zato ni potrebno izogniti, izberite kavbojke s strganimi detajli, model zvončaste oblike ali takšne, ki imajo raven kroj.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)