Mnenje blogerke: Hlače na zvonec so spet IN

Blogerka Blanka Slak Rupnik o trendu, ki se mu ne boste mogle izogniti.

31.3.2015 ob 6:30

gucci-campaign_bg.jpg

Po kar nekaj letih nošenja hlač in kavbojk na "korenček" in nato super slavnega fantovskega modela je sedaj spet prišel čas za dobre, stare hlače na zvonec.

In celo tako, širši ko bo zvonec bolj IN bomo. Glavne modne hiše predstavljajo samo ta model, in to od Guccija do Tom Forda. Pa vendar ne bo potrebno odšteti bogastva zanje, ker bodo glavni hit sezone.


Že sedaj jih ponujajo tudi vse dostopne modne znamke kot so Zara, Mango in H&M. Modni kritiki in strokovnjaki so izrazito naklonjeni temu modelu hlač, saj se je trend že večkrat v preteklosti izkazal za zelo priljubljenega. So ultimativne hlače za izgled izjemno dolgih in vitkih nog, ki ustvari najboljše ravnotežje med boki in stopali.

Vse to je bilo izmerjeno s pomočjo stilistov in oblikovalcev, ki temu modelu pripisujejo izreden pomen v hvaljenju popolne ženske postave.

Torej, nasvet za prihajajoče obdobje: izbrskajte svoj dober, star par hlač na zvonec in jih ponovno oblecite, saj boste navdušeni nad rezultati, ki jih hlače dajo v kombinaciji z visokimi petami.

Piše: Blanka Slak Rupnik

Blanka Slak Rupnik je blogerka, ki živi in dela na Dunaju. Poleg bloga se ukvarja tudi z oblikovanjem klobukov in stiliranjem. Njene kreacije so bile med drugim predstavljene na newyorškem tednu mode. Njene zapise najdete na strani Attitudebybsr.

Foto: Imaxtree, AttitudeByBSR, Gucci


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)