Trendi tega poletja

Sedemdeseta leta imajo to poletje močan vpliv.

29.5.2015 ob 6:30

naslovka2.jpg

Vplivi sedemdesetih let so letošnje poletje najbolj prevladujoč trend med modnimi zapovedmi. Tako ne moremo brez semiš kosov, resic, strganega džinsa … prav tako je močno prisotno športna oblačila, ki jih lahko nosite sredi mesta in ne le v telovadnici. Priljubljene superge bodo poleti zamenjali udobni sandali z gumijasto platformo, ki so nekakšna mešanica superg in sandalov.

Pri krojih so najbolj opažena krila, ki se zaključijo tik pod koleni in topi, ki razkrivajo ramena, med vzorci pa so letošnje poletje priljubljeni drobni karo in barve, ki se med seboj prelivajo in ustvarjajo vizualne učinke.

In kaj naj nosijo moški? Ključna barva letošnjega poletja je rdeča. Ta pa ni povsem enostavna za nosit, sicer gre ubito rdeča barva prav na vse kožne odtenke, a še vseeno moški zanjo potrebujejo nekaj poguma. Se pa odlično ujema s kavbojkami in kaki hlačami, ki so letošnjo poletje sploh največji hit.

Če je enobarvna za vas preveč dolgočasna, lahko izbirate med divjimi potiski, ki jih navdihujejo tropski kraji. Pri obutvi bo v ospredju udobje – aktualen hit so adidasove Superstarke.

Avtorica: Daša Mavrič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)