Vizažitka: "Dovolj! Kim nima naravnega make upa!"

Priznana slovenska umetnica ličenja je brez zadržkov povedala, kaj si misli o make upu Kim Kardashian.

25.7.2015 ob 7:00

RTR4HPXP.jpg

Kim Kardashian je zaradi svojega videza, modnega okusa in brezhibne urejenosti postala vzronica marsikateremu dekletu, a redkokatera ve, da je za takšen izgled potrebno veliko. Velika četica stilistov, frizerjev in izurjenih umetnikov ličenja, ki delajo čudeže.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

In tudi "naraven" make up, ki ga Kim redno nosi, ni tako nedolžen. Ravno zato je umetnica ličenja Martina Borščak hotela priti stvari do dna in vsem razložiti, za kaj gre.

RTR4YET8.jpg

"Preživljam se s tem, da ličim neveste, sodelujem pri reklamah, modnih fotografiranjih in še in še. Pa vendar pride dan, ko v glavi preklinjam, se skrivam za vljudnim nasmeškom in razmišljam, kako bi vse tole čim bolj mirno povedala, ko mi stranka kaže fotografijo z rdeče preproge, kjer je Kim v vsej svoji (po)polnosti in mi pravi: 'Rada bi tak preprost make up. Naraven. Kot ga ima Kim.' Drage moje, naj vam enkrat za vselej povem: KIM NIMA NARAVNEGA MAKE UPA. Na sebi ima ogromno plasti, njen tako imenovani highlight je na vseh fotkah bel in izgleda, kot da bi bila na pol albin, črtalo za ustnice ima nanešeno tri centimetre čez rob ustnic, o umetnih trepalnicah pa ne bi govorila. Ogromne plastične pahljače. Le kaj se zgodi, ko veter močno zapiha? Ali pa te dobi dež? Delujejo takrat kot mini dežnički za oči?"

RTR38TEZ.jpg

Umetnica ličenja je nato še spodbudila dekleta, naj raje stremijo k temu, da so to, kar so in naj si ne želijo preleviti se v nekoga, ki mu je "pomembno le to, da podaljški lepo stojijo, da so nohti spiljeni v kremplje, da na selfiju super izgleda ter da je lepo oblečen."

Za konec je še dodala: "Kim nima naravnega makeupa! Prosim, nehajte s tem."

Martino najdete na njeni spletni strani martinamakesmakeup.com.

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)