Torbice za modno pomlad 2021 - Kakšno izbrati

Koledarske pomladi še nekaj časa ne bo, zato pa se modna že svetlika na obzorju. Zapiranje v domove ali ne, znano je, da bodo ključen del spomladanskega videza torbice.

2.2.2021 ob 5:40 | Avtor: Ajda Janovsky

Torbice za modno pomlad 2021 - Kakšno izbrati

Torbice so modna pika na i celotnemu videzu, poudarek, ki lahko celo zelo povprečen slog oblačenja spremeni v pravo umetnino. In sodeč po kombinacijah, ki so jih tisti, ki krojijo zapovedi, pokazali na brveh za letošnjo pomlad in poletje, bodo v prihajajoči sezoni igrale še posebno pomembno vlogo. Lahko ste oblečeni v najnovejše in najdražje kreacije ali pa v trenirko, brez kakovostne in skrbno izbrane torbice bo ves vaš trud zaman. Najboljša naložba leta 2021? Torbica, seveda.

Letošnje so lahko velike kot potovalna torba ali pa manjše od denarnice. Nosite jih lahko v roki, okoli ramen v višini pasu ali kot verižico okoli vratu. Izstopajo elegantne natančnih oblik, ki veljajo za najbolj vroče. V svojo orožarno so različico te torbice uvrstile vse prestižne modne hiše, tudi Dior, Valentino in Balmain. Gre za srednje velike torbice, ki se nosijo čez ramo v višini prsi, podobne tistim iz 90. let prejšnjega stoletja.

Če ste bolj sproščeni in se vam pikolovsko oblikovane elegantne male torbice ne podajo, greste lahko v popolnoma drugo smer in si omislite takšno, ki je videti, kot bi jo spletla vaša babica. Lahko je zares spletena ali narejena v tehniki makrame, lahko pa je iz usnja ali drugega materiala in videz pletenja zgolj oponaša. Še ena možnost je vrnitev v hipijevska 70. leta s torbicami z resami. Zlasti tiste iz semiša vas bodo zagotovo vrnile za nekaj desetletij nazaj.

 Lahkotne za okoli vratu Max Mara

Za dinamične ženske novih generacij, ki jim niti na misel ne pride, da bi s seboj nosile kaj drugega kot zgolj najnujnejše, so si guruji izmislili male, denarnicam podobne torbice za okoli vratu. Nosijo se kot nakit in so pogosto pritrjene na verižico. Še ena novost, ki bo razveselila praktične duhove, so torbice za stekleničko. Mišljeno je, da bo imela vsaka ženska, ki se zaveda pomembnosti skrbi zase, vedno pri sebi za zdravje in lepoto dobrodejno vodo, čeprav ni izključeno, da se kateri ne bo utrnila ideja, da bi tjakaj spravila kako manj nedolžno pijačo.

Takole si idealno modno kombinacijo letošnje pomladi zamišlja Fendi.

In kar se tiče barv? Zelo modni bosta oranžna in bledo vijolična, ki ju enostavno morate nositi drugo ob drugi. Torej: če je torbica oranžna, naj bo obleka bledo vijolična in obratno. Žive barve so na splošno zelo dobrodošle, še posebno pri torbicah bolj stroge oblike, medtem ko so vrečaste, manj strukturirane večinoma naravnih barv. Brez črne in bele seveda tudi ne gre. Če boste kupovali torbico priznane znamke, tega nikakor ne skrivajte: logotipi tudi letos niso neokusno razkazovanje vaše zapravljivosti, ampak modna zapoved.

Balmain se vrača v čase hipijev.

Modna pletena torbica s podpisom Bottega Veneta

Balmain stavi na praktičnost in eleganco.

Preberite še: To je barva las, ki vas bo obnorela v letu 2021

Morda vas zanima tudi: 5 načinov, kako s svilenim šalom ali rutko to pomlad popestriti svoj videz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)