Modni trendi 2021, ki se jih že zelo veselimo

Komaj čakamo, da trenirke zamenjamo za pisane spomladanske kose!

10.1.2021 ob 5:50 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Modni trendi 2021, ki se jih že zelo veselimo

Čeprav smo že pogumno vstopili v novo leto, večjih sprememb v domači garderobi za zdaj še ne gre zaznati. Ostajamo v trenirkah, a kaj kmalu bo izza vogala pokukala pomlad ter s seboj prinesla nove trende in lahkotnejše modne kose. Mi se jih že zelo veselimo in razmišljamo, kaj bomo oblekle, ko se bo javno življenje spet odprlo.

Samo pomisli, kako prijetno je življenje v frfotajočih oblekah, nizkih supergah, lahkotni jakni in s sončnimi očali na nosu. Spodaj naštevamo kose, ki nas bodo obnoreli v prihajajoči modni sezoni. Tako si jih lahko naročiš že januarja, da boš lahko popolnoma pripravljena dočakala na sončne in toplejše dni.

Svilen šal

Že lansko pomlad so se v modnih trgovinah pojavile pisane svilene rutke za v lase, letošnjo sezono pa bodo še bolj prišle do izraza. Nosile jih bomo namreč kot dame nekoč, na glavi ali okoli vratu. Seveda nadvse eleganten način, tako, da bomo s pisanimi barvami svile popestrile svoj modni izbor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Prevelik suknjič

V malce hladnejših spomladanskih večerih nas bo grel prevelik suknjič. Odigral bo vlogo jakne, pri tem pa poudaril ramena in pričaral bolj robusten videz. Preveliki blazerji so že na voljo v trgovinah, lahko pa se tudi malce znajdeš in si iz fantove ali očetove omare sposodiš suknjič. Nihče ne bo opazil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Kompleti v pastelnih barvah

Pastelne barve smo vzljubili že lansko sezono, to pomlad pa namesto losos, bež in podobnih odtenkov v ospredje stopajo barve sorbetov. Govorimo o nežni marelični, pastelni banani, barvi sivke, pistaciji in metinem sladoledu. Si predstavljaš, kako ljubko se bo spomladi obleči v te barvne palete?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Rumeni detajli

Modni dodatki bodo to sezono kraljevali v rumeni. Od čevljev do torbic – praktično vsi kosi, ki so lahko usnjeni, naj bodo odeti v rumeno. Ta barva bo namreč v prihajajočem obdobju velik hit in popestrila bo vse pastelne odtenke, ki smo jih našteli zgoraj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MillionDollar Ak

Jopice s folk vzorci

Poznaš italijansko znamko Etro? Če jo, potem gotovo poznaš njihov paisley vzorec, ki ga je najti na skoraj vseh modnih kosih te znamke. No, če želiš biti v koraku z modo, seveda ni obvezno globoko seči v denarnico za njihove jope, lahko pa si predstavljaš, kako modne bodo to sezono. V poštev bodo namreč prišli vsi kosi, ki malce spominjajo na noše plemen po svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ETRO (@etro)

Beli škornji čez kolena

K pastelnim barvam letos ne bomo kombinirale črnih ali rjavih čevljev, kot smo bile vajene. Čas je, da si omisliš bele škornje, ki morajo segati do ali čez kolena in bodo odlično dopolnili pastelne stajlinge, o katerih smo govorili zgoraj. Samo poglej, kako kul so videti!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICI (@stile_vici)

Dodatki v pepelnato modri barvi

Poleg rumene bodo modni dodatki na voljo tudi v pepelnato modri barvi. Nadvse modni bodo, pri kombiniranju pa bodo odigrali enako podobno vlogo kot rumena. Kontrast! Kako ti je všeč ta sivkast odtenek modre, ki nas bo spremljal do konca tega leta? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)