Top modni kosi sezone, ki se jih trenutno splača kupiti

Če ti je ob božičnem nakupovanju ostalo še kaj prihrankov, je odličen čas, da tudi sebi privoščiš kaj novega.

20.12.2020 ob 5:40 | Avtor: E. N.

Top modni kosi sezone, ki se jih trenutno splača kupiti

Letošnje leto nas je naučilo mnogo stvari, če pa smo katero izmed veščin zagotovo dokončno osvojili, je to spletno nakupovanje. Seveda upamo, da je karantena še bolj kot omaro obogatila tvojo osebnost, a treba je priznati, da je karantenski dan, ko pričakujemo paket, precej bolj zabaven, kot če poštarja ni od nikoder.

No, v teh dneh je slednji najverjetneje zvonil, da ti izroči darila za tvoje najdražje, sedaj pa je čas, da tudi sebe nagradiš ob koncu leta. Seveda te ne želimo pahniti v brezglavo zapravljanje, zato spodaj naštevamo modne kose, za katere je trenutno pravi čas, da si jih privoščiš. In pri tem privarčuješ, seveda.

Še preden pa se zapodiš na spletno razprodajo, ti priporočamo, da dobro premisliš, katera oblačila in obutev potrebuješ. Saj veš, pametni nakupi so prava naložba za našo garderobo.

Zimski plašč

Brez toplega zimskega plašča pač ne gre in letos smo že občudovali modele, ki so letošnjo sezono najbolj popularni. Ko smo na njih pasli oči jeseni, so imeli še polno ceno, sedaj pa so na večini spletnih strani njihove cene že pošteno znižane, zato se ti bo nakup gotovo obrestoval.

Čudovit zimski plašč Hugo Boss.

Debela puhovka

Tudi puhovke so v trgovine prispele že jeseni, sedaj pa so njihove cene zmernejše. Priporočamo ti, da izbereš takšno, ki ti bo všeč tudi prihodnjo sezono, zagotovo pa je najpomembnejše, da si privoščiš takšno, ki te bo v hladnih dneh dobro grela.

Puhovka Tommy Jeans

Zimska obutev

Tudi večina modelov zimskih čevljev je trenutno mnogo cenejša, kot je bila na začetku sezone. Nekateri kosi so znižani tudi do 70 odstotkov, tako, da si boš lahko privoščila res kakovostne in udobne, ki jih boš lahko nosila več sezon. Letos so nadvse v trendu usnjeni bulerji, gležnjarji in škornji.

Večno modni gležnjarji Love Moschino

Srajca

Prav vsak naj bi imel v svoji garderobi vsaj eno srajco. Za mnoge ta predstavlja temelj dobre garderobe, saj z njo namreč lahko oblikuješ nešteto čudovitih outfitov. Ker so letošnje kolekcije že na voljo po znižanih cenah, svetujemo, da si izbereš takšno višje kakovosti in tako svojo omaro obogatiš z večnim klasičnim modnim kosom.

Srajca Polo, Ralph Lauren

Praznične obleke

Kljub temu da velika rajanja ta konec leta odpadejo, to še ne pomeni, da se za božič in novo leto ne moreš urediti. Trenutno lahko na mnogih spletnih straneh najdeš letošnje praznične kolekcije z visokimi popusti. Naj se malce blešči, kajne?

Bleščeča obleka Only

Kopalke

Čeprav se je zima šele dobro začela, pa z mislimi že lahko pobegnemo na morje. Če razmišljaš o novih kopalkah za prihajajočo kopalno sezono, no bo prav nič narobe, če jih naročiš sedaj. Mnogi čudoviti modeli so trenutno na voljo po znižanih cenah.

Kopalke LeGer

Preberi še: Napotki za varno in premišljeno nakupovanje

Morda te zanima tudi: Letošnji trend: Malo drugačne srajce, ki ti bodo prav prišle tudi doma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)