Nekaj modnih trikov, da boš žarela, tudi, če cele dneve preživljaš doma

Karantenskih dni kar ni in ni konec in kot kaže, bomo še nekaj časa dneve preživljali v trenirkah.

15.11.2020 ob 5:50 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Nekaj modnih trikov, da boš žarela, tudi, če cele dneve preživljaš doma

Koronavirus je človekov življenjski prostor kar naenkrat skrčil na kvadraturo našega doma. Domač pristan je tako postal naša pisarna, restavracija, kino in še bi lahko naštevali; lepe obleke, srajce, visoke pete in druge garderobne kose pa so čez noč nadvladali trenirke, pajkice in udobni puloverji.

Marsikomu se je v tem času zgodilo, da se po nekaj tednih brez izhoda v svet sploh ne prepozna več v ogledalu. Le kam je izginilo tisto vedno urejeno in brezhibno naličeno dekle, za katerim so se obračali pogledi?

Brez skrbi, to čudovito dekle je še vedno v tebi, a pod vsemi sloji razvlečenih majic in bombažnih hlač je najbrž malce zaspalo. Zato ti danes za spodbudo in boljše počutje Mična svetuje, kako si lahko z le nekaj triki tudi doma videti naravnost odlično. Navdih smo seveda poiskali na instagramu in pokukali v domove modnih blogerk. Kako preživljajo svoje dneve, da so še vedno videti »spodobno«?

No, znana kanadska youtuberka Valeria Lipovetsky je v svojih objavah na socialnih omrežjih rada zelo iskrena in med drugim je priznala, da tudi njo doletijo dnevi, ko se pogleda v ogledalo in bi se najraje zjokala. Razumljivo, znašli smo se v čudnih časih in slabe novice ter psihični pritisk karantene naredita svoje. Kaj Valeria stori ob slabih karantenskih dnevih, si lahko ogledaš v spodnjem videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Njen recept za boljši dan so kompleti lepih trenirk v živih barvah, ki jih, čeprav je doma, še nekoliko stilira. Ob takšnih dneh najraje nosi spuščene lase, doda uhane in še kakšen drug nakit. Tudi ti boš na ta način v nekaj minutah takoj bolje!

Na udobne komplete prisega tudi slovenska blogerka Alja Perne, najraje pa ima pletenine. Ravno zaradi te ljubezni je ustanovila celo svojo znamko, pod katero ustvarja udobne pletene kose, v katere se je izjemno prijetno oviti v hladnih dneh. In še namig: nikar ne hrani lepega pletenega puloverja v omari. Tudi, če dan preživiš doma, se obleci lepo. Bolje se boš počutila!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Perne (@aljaperne)

Skandinavska blogerka Pernille Teisbaek je prepričana, da lepota izhaja od znotraj, zato v karanteni skrbi predvsem za dobro psihično počutje. Redno si privošči SPA večere in se neguje ter se tako naslednji dan počuti bolj živo. Samo poglej, kako žari!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Sveže umiti lasje naredijo že veliko spremembo videza, kadar pa potrebuješ še malce več, a se doma ne želiš ličiti, posezi le po nežnem bronzerju, ki bo na tvojem obrazu pričaral sijaj, ne bo pa obtežil tvoje kože. Tudi maskaro si lahko omisliš na težak dan. Čeprav v trenirki, boš namreč hitro videti bolj sveže! Ta trik zelo rada uporablja prikupna Italijanka Chiara Ferragni, ki nam je v teh dneh res prava inspiracija, polna pozitivne energije!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Nekoliko bolje se boš počutila tudi, če si narediš svežo manikuro in pedikuro. Tudi, če si prej nohte urejala pri kozmetičarki, lahko to delo v času karantene opraviš sama. Eksperimentiraj z barvami in se nikar ne obremenjuj z dejstvom, da svojih lepih rok ne boš pokazala svetu. Naredi to zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)