Letošnji trend: Malo drugačne srajce, ki ti bodo prav prišle tudi doma

Čas je da razvlečene puloverje zamenjajo ravno prav šik srajce.

28.11.2020 ob 5:50 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Letošnji trend: Malo drugačne srajce, ki ti bodo prav prišle tudi doma

Pošteno že pogrešamo kakšno posebno priložnost, da bi se lahko uredili in oblekli tako, kot pred letom 2020. Po pravici povedano, smo že skoraj pozabili, da naša garderoba vsebuje tudi modne kose, ki niso trenirka ali pa razvlečen pulover. Držimo pesti, da bomo lahko malce bolj svečani vsaj za božični večer. Da do takrat ne pozabimo, da še vedno obstaja moda, pa smo danes pripravili svežo zalogo navdiha, kako se urediti doma, da se izognemo trenirki, še vedno pa uživamo v udobju.

Nepogrešljivi in nadvse univerzalni kos letošnjih modnih trendov je gotovo srajca. Pa ne čisto običajna. To sezono navdušujejo novi materiali iz katerih so krojene srajce. No, pravzaprav smo jih pred leti in desetletji že nosili, a smo nanje čisto pozabili. Na srečo to sezono zopet navdušujejo usnje, flanel in žamet.

Usnje in umetno usnje

Tako smo se navadili bombaža, svile in lana, da skoraj ne bi pomislili, da je srajca lahko sešita iz kakšnega drugega materiala. Ravno zato pa to sezono navdušujejo takšne, ki so krojene iz naravnega ali umetnega usnja. Na ta način v garderobi zavzemajo čisto novo vlogo in tako lahko postanejo glavna zvezda marsikaterega outfita. Zara, H&M in druge znamke namreč to sezono navdušujejo s čudovitimi oversized kroji, ki jih lahko nosiš odpete kot jopico, ali pa zapete.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

Žamet

To sezono se je na modno sceno udarno vrnil tudi žamet. Tople, mehke in udobne srajce so bile nazadnje tako priljubljene pred kakšnimi dvajsetimi leti, vrnile pa so se ravno pravi čas. Lahko nosimo malce bolj ohlapne in pod njimi oblečemo top, brez težav pa jih kombiniramo tudi kot samostojen zgornji del. Čudovito se kombinirajo tudi na trenirke, zato bo tvoj domači outfit takoj čisto drugačen, če ga nadgradiš z žametno srajco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm)

Flanel

Za med pa gredo to sezono tudi flanelaste srajce. Gotovo lahko še danes kakšno najdeš v garderobi svojega dedka, ki je nekoč cele dneve preživel v udobju karirastega flanela. To sezono tega materiala ne nosijo le dedki, temveč tudi modne blogerke in znane osebnosti. Če do sedaj nisi bila lastnica nobenega flanelastega kosa, boš to tkanino letos zagotovo vzljubila. Tako kot žamet je tudi ta topla in nadvse mehka. Nosiš jo lahko kot jopico ali pa celo jakno, če si omisliš malce debelejšo srajco. Skratka, postala bo tvoj najljubši kos letošnje modne sezone, zagotovo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca (@rebeccagliha)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

 

Preberite še: Obsesija jeseni: Umetno usnje

Morda vas zanima tudi: Najlepši plašči in jakne, ki grejejo modne blogerke v hladnih dneh


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)