Najlepši topli puloverji za zimo 2021

Po burnem minulem letu bomo tople objeme v 2021. še kako potrebovali. Zanje bo poskrbel najpomembnejši zimski kos oblačil, pulover.

14.1.2021 ob 5:45 | Foto: arhiv proizvajalcev | Avtor: Ajda Janovsky

Najlepši topli puloverji za zimo 2021

Ob nekoliko milejših zimah in toplih plaščih in jaknah smo se zimskim puloverjem v njihovi klasični obliki zadnja leta z lahkoto izogibali, modni guruji pa nas k njihovi nošnji tudi niso kdove kako spodbujali, a letos je vse drugače.

Številne modne znamke so v svoje zimske kolekcije uvrstile razgibano druščino puloverjev, med katerimi ni težko najti takšnega po svojem okusu. Poleg z elegantnejšimi, tankimi različicami (ki so zaradi skrbno izbranih materialov vseeno tople) so nam postregli tudi z udobnimi širokimi modeli, v katerih lahko postanemo kraljice udobja in hkrati ostajamo modne.

Romantičnim dušicam pa tudi nostalgičnim novodobnim hipijevkam ter drznim posnemovalkam sloga div iz 80. let so na kožo pisani takšni z razširjenimi rokavi. Slednji se lahko, široki zgolj na spodnjem delu, zvončasto zaprejo v patent. Lahko so viktorijanski ali pa se, v spomin na modo izpred 40 let, širijo ob ramah.

V objem toplote in mehkobe vas bodo še posebno dobro ovili nekoliko preveliki puloverji s puli ovratnikom, ki pa ni oprijet, ampak širok. Letos boste še kako modne v puloverju, ki ste ga sunile iz omare svojemu življenjskemu sopotniku, še zlasti če bo ta v naravni, zemeljski barvi.

In ne, to ni plan B, ampak nujna modna zapoved, saj so moško krojeni puloverji eden največjih trendov zime 20/21. Materiali so stvar proračuna in osebne odločitve, a če se želite zares pocrkljati, je številka ena še vedno razkošno mehki in dragoceni kašmir. Na srečo je na voljo tudi recikliran, za tiste, ki ne želite, da bi zaradi vašega kosa oblačil trpela kaka žival. Zadnje vam, tudi pri puloverjih iz kašmirja, zagotavljajo denimo pri Stelli McCartney in znamki Reformation.

Preveliki, kot je tale znamke Edited iz spletne trgovine About You, so zaželeni. Foto: About You

 

Se še komu že na daleč zdi tale noro topel? Foto: About You

 

Kvačkan iz spletne trgovine Zara, kjer imajo znižanje. Foto: Zara

 

Orsayev pulover je večna klasika. Foto: Orsay

 

Iz kašmirja znamke Chanel Foto: Chanel

 

Zimski objem Stelle McCartney Foto: Stella McCartney

 

Preberite še: Modni trendi 2021, ki se jih že zelo veselimo

Morda vas zanima tudi: Modni dodatki, ki bodo tvoj zimski stajling dvignili na višji nivo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)