Po sanjsko poročno obleko na splet (letošnje smernice so čudovite)

Zdaj imate čas, da pobrskate za svojo sanjsko poročno obleko in tudi veliko prihranite

29.4.2020 ob 5:40 | Avtor: Ajda Janovsky

Po sanjsko poročno obleko na splet (letošnje smernice so čudovite)

Kakšne bodo najbolj modne pomladne in poletne poročne obleke, smo izvedeli že konec leta 2019. Največja imena poročne mode so na modne brvi pljusknila val svežine. Ohranili so najboljše lastnosti klasičnih poročnih oblek, hkrati pa so vsaki kreaciji dodali prav poseben sodobni pečat.

Razen z belimi in krem poročnimi oblekami ter bledo rožnatimi kreacijami, ki so v zadnjih letih postale že poročna klasika, so nevestam letos priporočili, naj se pred oltar sprehodijo v oblekah sivega, ingverjevega ali mentolovega odtenka – slednjega je v letošnjo linijo pomlad/poletje 2020 med drugim uvrstila kraljica poročne mode Vera Wang. Njena tedaj izvirna domislica, s katero je zaslovela, bela poročna obleka, prepasana s kontrastnim črnim pasom (odlična združitev romantike in uporniškega duha!), v različicah še vedno obseda velika imena poročne mode, in če kontrast ni pas, je lahko tudi kak drugi del poročnega oblačila.

Minimalistična poročna moda je letos minimalistična na kvadrat, ravni kroji in linije se družijo s še bolj ravnimi kroji in linijami. Mnogo modnih poročnih oblek se ponaša z razporkom na krilu, ki omogoči bolj ali manj skrit pogled na noge.

Romantične duše in ljubiteljice razkošja letos resnično lahko pridejo na svoj račun: bogate, skoraj baročne poročne obleke z nabranimi krili z volančki in dolgimi vlečkami še nikoli niso bile tako moderne.

 

Brez čipk pri poročnih oblekah seveda ne gre, a letos so tudi te nekoliko drugačne – namesto k razkošju se nagibajo k preprostosti tudi z drugačnimi tehnikami izdelave.

Za manj kot 500 evrov

Ker se glede na trenutne razmere po poročnih salonih še lep čas ne bomo sprehajali, lahko svojo sanjsko obleko najdete z uporabo domačega računalnika. Nekatere spletne trgovine ponujajo čudovite modne poročne obleke po zelo sprejemljivih cenah. Med njimi so denimo Reformation, Asos, Lulus, Revolve in še nekatere druge. Seveda ne manjka niti trgovin s prestižnimi poročnimi oblekami, ki dosegajo vrtoglave cene.

Stilisti svarijo, naj bomo pri nakupovanju po spletu zelo pozorni. Če se le da, stopite s trgovino v stik in se pred nakupom posvetujte s prodajalcem. Dobro preučite, kakšne mere uporabljajo, da vam obleke ne bo treba vračati zaradi napačne velikosti. Material na slikah pogosto deluje drugače kot v resnici. Če ne veste, kako je material, iz katerega je narejena obleka, videti v živo, si oglejte videe manekenk v oblačilih – če so ti seveda na voljo. Tako boste videli, kako določeno blago pade po telesu.

Poročne obleke za manj kot 500 evrov najdete v spletnih trgovinah, kot so Revolve (www.revolve.com), Reformation (www.thereformation.com), Asos (www.asos.com), Lulus (www.lulus.com).

V galeriji si oglejte čudovite obleke, ki jih najdete v spletnih trgovinah


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)