Pet modnih stvari, ki jih naredite v nedeljo za boljši teden

Če ne marate ponedeljkov, si že v nedeljo olajšajte začetek delovnega tedna.

9.8.2015 ob 7:00

shutterstock_287953277.jpg

Da bodo že v ponedeljek stvari potekale gladko, si v nedeljo vzemite malce časa. Če vam bo to prešlo v navado, bodo začetki tedna precej lažji.


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite si še:

Poskrbite za čisto perilo. Če boste že v nedeljo poskrbeti za pranje oblačil, boste imeli v novem tednu večjo (in lažjo) izbiro za službene oprave.

Izberite vsaj tri oprave, ki jih boste nosili čez teden. Najboljše kombinacije nastanejo, ko niste v stresu in ste povsem sproščeni. Nedelja je zato pravi dan za to. Razmislite o tem, kako lahko iz svojih oblačil sestavite oprave, ki jih še nikoli niste nosili.

shutterstock_233644945.jpg

Pospravite in očistite svojo torbico. Iz torbice, ki jo največkrat nosite, pospravite nepotrebne stvari, ki kradejo prostor: račune, porabljene robčke in ostalo navlako, ki je pravzaprav ne potrebujete. Torbico povsem izpraznite in očistite njeno notranjost.

Preuredite omaro. Če ste jo čez teden razmetali, si v nedeljo vzemite čas in pospravite stvari na svoje mesto. Obleke obesite na primerne obešalnike, majice lepše zložite in poskrbite za red.

shutterstock_220991893.jpg

Pripravite si torbo za telovadbo. Izberite oblačila, ki jih boste oblekli za rekreacijo v prihajajočem tednu. Tako boste še korak bližje gibanju in ne bo prostora za izgovore. Še več o učinkoviti pripravi na aktivni teden si preberite v članku Nedeljske predpriprave za izgubo kilogramov.

Avtorica: B. G.

Foto:  Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)