Modni objektiv: Letos namesto dekolteja razkazujemo hrbet

Mičnin modni objektiv se je po ulicah domače prestolnice tokrat oziral za razgaljenimi hrbti.

29.6.2016 ob 6:25

prva.JPG

Globoki dekolteji in mini krila hkrati so že zdavnaj modni passe, namesto globokega izreza spredaj, pa lahko več gole kože raje pokažete zadaj. Na hrbtu, torej. Poletni trendi prinašajo kup kratkih oblek in majic z izrezanimi detajli na zadnji strani. A na kaj moramo biti pozorni?

V poletje brez modrčka?

A razgaljen hrbet zahteva svojo ceno. Modrček. Pozorni morate biti torej na to, da modrček ne kuka izpod majice, če že, pa naj vsaj ne izstopa v drugi barvi kot majica ali obleka. Na trgu je tudi že kup modrčkov, ki so narejeni zato, da jih lahko vidi tudi kdo drug, kot le vaš partner. Priročna rešitev so tudi silikonski obliži za bradavičke, a ti bodo prav prišli le gospodičnam z manjšimi košaricami.

drugaa.JPG

Vzvratni modni dodatki

Pozornost boste s takšnimi kroji verjetno pritegnile šele ob odhodu, pogled na razgaljen hrbet pa lahko popestrite z modnimi dodatki. Eden od trendov, ki so ga posvojile svetovne zvezdnice, je nekoliko drugačen način nošenja ogrlic. Te namreč nosite vzvratno, tako, da daljši del visi po hrbtu, krajši del pa je na sprednjem delu vratu. S poletjem pa se vračajo tudi tetovaže – tiste začasne. Tako kot prejšnjo, tudi to sezono navdušujejo začasne nalepke – tetovaže v zlati in srebrni barvi.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)