Drugačni načini, kako nositi maksi krilo

Če imate poleti radi maksi krilo, a iščete nove načine, kako ga nositi, vam lahko pomagamo.

9.7.2015 ob 8:15

Milano264.jpg

Maksi krilo je vsestranski modni kos, ki ga pravzparav lahko nosite na 1001 način, čeprav se vam včasih morda ne zdi tako. Večina namreč meni, da se dobro razume le z oprijetimi majicami in odprtimi sandali. A to ne drži.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Preverite sedem primerov oprav, kako lahko nosite maksi krilo:

  • S srajco z gumbi. Zatlačeno v krilo ali zavezano v vozelj na pasu. V vsakem primeru bo srajca dodala eleganten pridih.

  • Z drznimi sandali, kot so denimo gladiatorke. Z visokimi petami ali brez. Preverite v članku Mogočne gladiatorke.

  • Z odrezanim topom. S kratkim topom boste poskrbeli za svežino in bolj sproščen videz. Odlično za dneve, ko je zunaj preko 30 stopinj Celzija.  • Združite dolgočasne potiske z drznimi. Poletje je odličen čas za drznejše oprave, zato si upajte več!

  • Z usnjeno jakno. Z njo boste ustvarili odličen drznejši večerni videz.

  • Presenetite z drugačnim. Povsem navadno črno krilo bo veliko drznejše in opaznejše, če bo usnjeno! Super za večerne izhode.

  • Z zaprtimi čevlji. Če ste mislili, da se maksi krilo dobro razume le z odprtimi sandali, ste se zmotili. Nosite ga z balerinkami, espadrilami ali mokasini.
New051b.jpg

Kratek vodič, kako izbrati popolno maksi krilo

Dolžina: najboljša je tista, ki se konča tik pod ali nad vašimi gležnji. Če krilo sega natanko do vaših gležnjev, lahko navidez preseka noge in vas tako optično zmanjša. Če vas dolžina moti pri hoji, izberite krilo z razporkom.

Poudarite pas: krilo naj se lepo "usede" na vaš pas. Predlagamo, da majico zatlačite v krilo, daljšo pa zavežete v vozelj in tako še dodatno poudarite pas.

Material: najpomembnejše je, da material ni pretenek, ki bi lahko razkril preveč. Sicer pa izberite takšnega, ki bo poleti skrbel za svežino in ne potenje.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)