Mogočne gladiatorke

Čevlji z izjemno zgodovino.

15.6.2015 ob 6:30

Paris35c-bg.jpg

Kako zelo vroče je lahko poletje, smo letos že spoznali, kljub temu, da se to koledarsko sploh še ni začelo. V iskanju najbolj lahkotnih oblačil in obutve pa še vedno želimo ohraniti kanček elegance.

Poleg večnih espadril so tu še bolj večne gladiatorke, katerih zgodovina sega v rimske čase.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Gladiatorke Asos, 30,14 evra.

Moda jih je obudila nekaj sezon nazaj, letošnje poletje pa se zdi, da jim bo še posebej naklonjeno. V svoje poletne kolekcije so jih vključile modne hiše Chloé, Valentino, Tibi, Alexander McQueen in številne druge.

Gladiatorke H&M, 39,99 evra.

Da so gladiatorke obvezen kos potrjujejo številne modne revije kot tudi znamke dostopne mode. Modne navdušenke in blogerke se jih ne naveličajo, modni oblikovalci pa vedno znova iščejo vedno nove različice te obutve, da lahko vsakič znova ponudijo nekoliko drugačne.Gladiatorke imajo nekaj mogočnega, kar lepo doprinesejo v poletne kombinacije, ki so v večini izjemno lahkotne. Poleg moči, ki jo izžarevajo tudi zaradi zgodovine, ki stoji za njimi, so tudi izjemno seksi, saj vse to prepleteno usnje na koži vzbudi domišljijo.

Poznamo več vrst gladiatork, od nizkih pa do takšnih, ki jim paščki segajo do kolen. Prav te so letos najbolj popularne, tudi po mnenju oblikovalcev znamke Giuseppe Zanotti.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)