Da bo nedrček brez naramnic ostal pri miru

Poleg bolečih stopal zaradi visokih pet je drsenje nedrčka brez naramnic druga modna nadloga.

13.12.2015 ob 12:30

shutterstock_193433990.jpg

Ob nakupu obleke ali majice, ki zahteva nedrček brez naramnic, je prva skrb vsake ženske ta, kateri nedrček obleči spodaj. Nedrčki brez naramnic so se namreč že večkrat izkazali za neuporabne in celo nadležne, saj jih je treba ves čas popravljati in vleči gor, zato se marsikatera ženska v njih ne počuti udobno.

A obstaja preprost trik, ki bo malce pripomogel k temu, da bo ostal na svojem mestu, ali pa bo vsaj dal občutek, da se ni premaknil, odkar ste ga oblekli. Prvi korak: najprej se prepričajte, da ima samostoječ nedrček snemljive naramnice. Nato sledite naslednjim:

Eno naramnico snemite, drugo pa pustite na nedrčku, a naj bo zataknjena le na zadnjem, hrbtnem delu nedrčka (na kateri koli strani).

Naramnico od zadaj potegnite k sebi, proti prsim in okrog trupa na drugo stran. Poskrbite, da bo naramnica potekala tik pod prsmi.

Drugi konec naramnice zataknite zadaj, na hrbtni del nedrčka (na tisti kaveljček, ki je ostal prost).

Če se vam zdi, da naramnica ni dovolj tesna, jo preprosto skrajšajte – ali podaljšajte, če je pretesno. S pomočjo ene naramnice bi moral nedrček trdneje stati na svojem mestu.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)