Cara Delevingne uradno zaključila kariero

Mlada manekenka Cara Delevingne je že prekinila pogodbo z agencijo.

8.7.2015 ob 12:30

cara_RTX1H4HX.jpg

Uspešna manekenka, ki se pri 22 letih že lahko pohvali z nekajletno kariero, v kateri je delala za vse največje modne hiše, se bo posvetila izključno igralstvu.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Cara Delevigne je med drugim delala za znamke Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney in Chanel, v tem času pa pridobila tudi številne zvezdniške prijatelje, s katerimi polnijo medijski prostor. Ves čas pa je poudarjala svojo željo po delu v igralskem svetu.


Preberite si še:

Na modni reviji oblikovalke Stelle McCartney.

Tako se je sedaj odločila v svoje življenje vnesti velike spremembe in se resno posvetiti igranju. Mediji pišejo, da ji očitno ne uspeva več združevati manekenstva in filma, saj ji snemanje slednjih vzame veliko časa in ne more biti več predana modnim brvem. Zato je Cara že prekinila pogodbo s svojo modno agencijo Storm Models, njen profil pa je že odstranjen z njihove spletne strani.

Cara na modni reviji znamke Victoria's Secret.

V intervjuju za Vogue je Cara priznala, da jo igralstvo izpopolnjuje. Posebno ji je všeč, da lahko razvija karakterje. Po njenih besedah manekenstvo predstavlja iluzijo, film pa je izjemno realen.

Prvo vlogo je imela v filmu Ana Karenina, leta 2012, do sedaj pa je posnela še dva filma. Dogovorjena je še za snemanje filmov Pan, Londonska polja, Tulip Fever, Suicide Squad in Valerian and the City of a Thousand Planets.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)