Lucky je modni Justin Bieber

Novo vroče ime med moškimi manekeni.

12.4.2015 ob 1:00

lucky_rob_Blue5.jpg

Sveže ime v modni industriji, za katerim so znorela dekleta, je Lucky Blue Smith. Njegova slava se izraža s tisočimi in tisočimi sledilci na Instagramu, številni pa ga imenujejo kot modno verzijo Justina Bieberja.

Napovedujejo mu, da bo postal največja zvezda med moškimi manekeni. Lucky je star 16 let, njegova manekenska kariera pa se je začela že pri 12 letih, ko ga je Hedi Slimane fotografiral za japonsko izdajo Vogua.

Sprva so agenti iz Next Models opazili njegove sestre, ki sedaj delajo za komercialne kampanje, Lucky pa osvaja največja modna imena. Delal je že za Toma Forda, Jeremyja Scotta, Roberta Cavallija ter hiše Etro, Fendi in Bottega Venetta.

lucky_rob_Blue_bg.jpg

Njegova kariera je zacvetela, ko so mu agenti svetovali, naj si lase pobarva svetlo blond, s katero sedaj izstopa iz povprečja. Izstopanje pa je seveda ključno za prepoznavnost med vsemi lepimi in postavnimi manekeni in manekenkami.

Luckyu dekleta ne sledijo le na družabnih omrežjih, temveč tudi v resničnem življenju. Karkoli objavi sproži val evforije. "Njegovi oboževalci ga obožujejo. Ima okoli 20 strani za oboževalce. Smešno je, da večina teh najbrž sploh ne pozna njegovih glasbenih ambicij. To bo naslednji korak. Nisem prepričana, če katerikoli mlad fant svoj cilj vidi le v manekenstvu. Počakajte, da ga boste videli igrati bobne," je pred časom za Business of Fashion povedala njegova mama Sheridan Smith.Da je glasba njegova prva strast, pove tudi dejstvo, da o modnih oblikovalcih ne ve prav veliko. "Preden sem prišel v Italijo, nisem poznal imen večine oblikovalcev. Zdi se mi, da sem slišal za Fendi in Gucci, to pa je vse. Kako je že tisti, ki sem ga delal Botte .. Venet ali nekaj takšnega. In Roberto Cavalli, tega tudi nisem poznal," je povedal Lucky, ki pa je kljub temu ob objavljeni fotografiji z modne brvi Roberta Cavallija dobil več kot 30 tisoč všečkov in ogromno komentarjev.

Avtorica: Daša Mavrič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)