Gisele v solzah zaključila kariero

Najuspešnejša manekenka se podaja v nove projekte.

17.4.2015 ob 6:30

Reuters_Pictures-bgb.jpg

Najbolje plačana manekenka Gisele Bündchen se je s solzami v očeh poslovila od modnih brvi. Po dvajsetih letih kariere v modnem svetu se je odločila, da se bo posvetila le še ekskluzivnim kampanjam in projektom, modni brvi pa je rekla zbogom na reviji znamke Colcci, v Braziliji.

Da se poslavlja od modnih brvi, je objavila na Twitterju, kjer je dodala, da je hvaležna, da je pri 14 letih dobila priložnost začeti neverjetno pot. "Danes, po 20 letih v industriji, se čutim priviligirano, da lahko kariero zaključim z modno revijo po svoji izbiri in da sem še vedno lahko prisotna v svetu mode."

Reuters_Pictures-20150416030626-04232800.jpg

Za uspešno kariero ji je čestital tudi njen soprog Tom Brady, ki si je ženino zadnjo revijo ogledal iz prve vrste.

Reuters_Pictures-20150416030644-07368700.jpg

"Ljubezen mojega življenja, čestitam ti. Vsak dan me spodbujaš, da sem boljša oseba. Tako sem ponosen nate in vse kar si dosegla. Še nikoli nisem spoznal nekoga s takšno željo po uspehu in upanju, da prebrodi vse prepreke na poti. Nikoli me ne nehaš navduševati. Noben ne ljubi življenja kot ti in tvoja lepota je globlja od tega, kar lahko vidimo. Komaj čakam tvoj naslednji korak. Ljubim te," je poleg objavljene fotografije Gisele na Facebooku zapisal Brady.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)