Brez potenja se znebite maščobe okrog trebuha

Vsaka je prepričana, da se ji okrog pasu nabira preveč maščobe. A obstaja preprosta rešitev.

22.5.2015 ob 6:30

shutterstock_176488013.jpg

Morda vas bo presenetilo, a tudi najbolj vitke ženske imajo lahko odvečno maščobo okrog trebuha. Ta namreč v večini primerov ni povezana s pomanjkanjem telovadbe ali z nepravilno prehrano, temveč veliko bolj s slabo izbiro hlač. Če je vaša omara torej polna slabo prilegajočih se hlač neudobnega kroja, bodo težave in skrbi zaradi maščobe ob pasu hitro izginile.

Sledite štirim preprostim korakom in lahko se boste poslovile od maščobnega obročka in še spotiti se vam ne bo treba.

shutterstock_104254778.jpg

Nehajte nositi kavbojke z nizkim pasom. Te so bile nekoč zelo moderne, in če ste odraščale v 90. letih prejšnjega stoletja, se vas ta trend najbrž drži še danes. Brez skrbi ga lahko opustite in iz svoje garderobe odstranite vse hlače, ki so krive za maščobne obročke in slabo voljo.

Kupite udobne hlače z visokim pasom. To je drugi korak. Pojdite na lov za novimi kavbojkami in navadnimi hlačami, če se da, kupite tudi kratke hlače z visokim pasom. Pri visokem pasu je najlepše to, da vas na videz zoži in vam odvzame nekaj kilogramov, zato morate imeti v omari vsaj en par. Ko govorimo o visokem pasu, imamo v mislih hlače, katerih rob se konča tik nad popkom.

Raje se odločajte za hlače z visokim pasom, ki so tudi udobnejše.

Dolge srajce in bluze naj postanejo vaš "it" kos. Če se še vedno ne morete posloviti od hlač z nizkim pasom, ki vam po vašem mnenju še vedno lepo pristojijo, slog vsaj nekoliko polepšajte z daljšo srajco ali bluzo. Pogled na prekratko srajco, ki pokaže nizek pas in maščobne obloge, vam prav nič ne laska.

Poiščite raztegljive kavbojke. Poskušajte se izogibati neraztegljivim materialom, ki se lahko zarežejo v pas. Raztegljive kavbojke so zato odlična rešitev, saj se popolnoma priležejo postavi in lepo zaobjamejo. Naložba v tako oblačilo je torej super poteza.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock, Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)