400 ur za Severinino poročno obleko

Modna oblikovalka navdušena nad preprostostjo največje hrvaške zvezdnice.

26.11.2015 ob 10:20

severina.jpg

Vsak dan znova prihajajo nove podrobnosti iz poroke, na kateri je priljubljena pevka Severina postala gospa Kojić. O tem, da bo dogodek odmeven, da bo gostov ogromno in cel dan spektakularen, ni bilo dvoma. Kot tudi noben ni dvomil, da bo obleka, v kateri bo Severina dahnila usodni da, nekaj posebnega.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Obleko z zelo dolgo vlečko je oblikovala Matija Vujica. Skupaj s štirimi asistenkami jo je delala 400 ur, porabile so približno 40 metrov svile, 15 metrov čipke in še dodatnega materiala za robove, piše hrvaški portal Budi In. "To je moja najlažja poroka," je kljub zahtevni stranki povedala oblikovalka. Poleg poročne obleke ji je Vujica oblikovala še dve obleki, v kateri se je Severina preoblekla v nedeljo zvečer.

seve_obleka.jpg

Matija Vujica je za omenjeni portal povedala, da sta se s Severino dobile le enkrat in takrat je Severina izrazila svoje želje, obe sta se strinjali, da mora biti obleka razkošna in drugačna. Edino pomerjanje je Severina imela dan pred poroko, v soboto. Oblikovalka je bila nad preprostostjo in zaupanjem, ki ga je dobila od zvezdnice navdušena.

Avtorica: Da. M.

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)