Zakaj boste s hidrirano kožo lepše tudi naličene

Koža je naš največji, a hkrati tudi zelo občutljiv organ. Nenehno je namreč izpostavljena zunanjim vplivom, zato je zanjo treba dobro skrbeti.

12.9.2018 ob 7:31

lepa_mlada_zenska_vichy.jpg

Veter, mraz, cigaretni dim, onesnaženo ozračje, stres, neuravnotežena prehrana, dehidracija in pomanjkanje spanja na koži sčasoma začnejo puščati vidne posledice. Izsušenost, luskavost, občutke nelagodja, medlo polt, gube … Zato ji je treba zagotoviti temeljito in redno nego, s katero jo ne le zaščitimo pred negativnimi vplivi, temveč jo tudi nahranimo in popravimo škodo ter ohranjamo lep, zdrav in sijoč videz.

Dnevna in nočna nega

Zaradi svoje občutljivosti koža potrebuje pozornost najmanj dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Zjutraj, da jo pripravimo na nov dan in z njim nove obremenitve, zvečer pa, da si spočije od njih. Noč ima svojo moč, pravijo, in v tem primeru to še kako drži – ponoči se namreč koža regenerira in obnavlja.

Pomen hidratacije

Na vremenske razmere in stopnjo škodljivih snovi v ozračju nimamo zadostnega vpliva, lahko pa za kožo poskrbimo z zdravo prehrano, ustrezno nego in dovolj vode. Tudi hidratacija namreč vpliva na videz. Poleg tega, da zaužijemo dovolj vode, kožo dodatno hidrirajmo z negovalnimi izdelki, ki bodo obraz dodatno navlažili. V nasprotnem primeru namreč funkcija kožne pregrade oslabi in kožo lažje prizadenejo negativni vplivi.

voda_kapljica_vichy.jpg

Kaj pa ličila?

Na dehidrirani koži tudi ličila niso videti dobro. Nepravilnosti, kot so gubice, je namreč treba še dodatno zakrivati. Zato jo navlažimo še pred nanosom ličil. Teh pozneje ne pozabimo odstraniti, saj bodo sicer mašila pore in koža takrat, ko bo najbolj potrebovala počitek, ne bo mogla zadihati. Čistimo jo redno in nežno – samo voda ne bo dovolj, piling pa ji privoščimo le enkrat na teden, da je ne poškodujemo.

Vsakodnevni ritual

Pri Vichyju so razvili Mineral 89, booster za dnevno nego iz mineralizirane termalne vode Vichy in hialuronske kisline naravnega izvora.

mineral_vichy2065280_n.jpg

Vključite ga v prvi korak svojega vsakodnevnega negovalnega obreda tako zjutraj kot zvečer. Za jutranji nanos poskrbite še pred nanosom kreme za zaščito pred soncem, podlago, pudrom ali korektorjem.

Cel dan bo ohranjal vlažnost kože, hkrati pa izboljšal delovanje drugih izdelkov na koži. Ker bo koža venomer hidrirana, se tudi puder na njej ne bo posušil, njen videz pa bo zdrav, bleščeč in sijoč. Pred spanjem booster nanesite po odstranitvi ličil in pred nanosom kreme.

42 žensk je povedalo …

Mineral 89 kožo navlaži in poživi ter ji krepi odpornost pred škodljivimi učinki. Nego z njim je 4 tedne preizkušalo 42 žensk na svojem obrazu. Več kot 80 % jih je opazilo zdrav sijaj in polnost kože; več kot 90 % pa se zdi izdelek primeren za njihov tip kože – pravijo, da je njihova koža bolj sijoča in na njej čutijo občutek svežine. Preizkusite Mineral 89 tudi vi – z njim bo vaša koža primerno hidrirana ter sveža, gladka in sijoča, pa če nosite ličila ali ne.

Avtor: promocijska vsebina
Foto: promocijsko gradivo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)