Pozor: to je največja napaka pri urejanju obrvi

Ker si nedvomno želite lepo oblikovanih obrvi, se pri urejanju teh izogibajte naslednji usodni, a pogosti napaki.

12.3.2019 ob 4:53

obrvi_ogledalo_zenska_micna.jpg

Kadar urejate svoje obrvi, si nedvomno želite biti natančni ter dosledni. A prav v želji po popolnem loku nad očmi se kaj rado zgodi, da populite kakšno dlačico preveč. In najpogosteje je vzrok temu ogledalo, ki ga pri tem uporabljate, piše Pure Wow.

Kot je namreč povedala kozmetična strokovnjakinja Sania Vucetaj iz New Yorka, so dvojna ogledala pri tem velik ne. Saj veste, tista, ki z ene strani ponujajo normalen odsev, z druge pa obraz močno povečajo.

Super natančen pogled v zgolj eno obrv (cel obraz v odsevu ni viden) kaj hitro zapelje in vodi v pretirano obsedenost z detajli, v pinceti pa se zato znajde dlačica, dve ali tri preveč, posledice česar so več kot očitne.

Enako velja za premočno svetlobo in obraz preblizu ogledalu. Vse to so dejavniki, ki izkrivijo realno sliko in vodijo v katastrofo.

Na srečo je rešitev preprosta: obrvi si urejajte pri običajnem ogledalu, vsake toliko se od njega odmaknite in se zazrite v celoten obraz.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Tako v resnici na presnovo vpliva voda, ki jo pijete zjutraj ali pa 4 odlični razlogi za sladkanje s temno čokolado

Priporočamo tudi: Vas po vadbi bolijo mišice? Tako lahko omilite ali premagate bolečino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)