Najnovejši trend v oblikovanju obrvi: prečka

Če smo obrvi še pred leti oblikovali v tanke črtice, so te danes trikrat gostejše, eden trenutno najbolj vročih hitov oblikovanja obrvi pa so feather brows – obrvi v obliki peresa.

21.4.2017 ob 7:58

m.jpg

Na Instagramu je zaživel nov trend oblikovanja oziroma stiliranja obrvi. Zakrivila ga je finska umetnica ličenja Stella Sironen, ki svoje make-up umetnine objavlja tudi na Instagramu.

Tam je pred kratkim objavila fotografijo make-upa, na kateri je po sredini obrvi naredila prečko, zgornji del dlačic počesala navzgor in spodnjega navzdol, s tem pa ustvarila nekaj, kar spominja na ptičje pero. Da obrvi ostanejo na svojem mestu, je poskrbela z uporabo navadnega lepila v stiku, če bi trend radi preizkusili na sebi, pa predlagamo, da za to uporabite gel za oblikovanje obrvi, ki ga najdete v drogerijah in prav tako dobro opravi svojo nalogo.

Pod fotografijo je vizažistka zapisala, da začenja nov trend v oblikovanju obrvi, a zagotovo si ni mislila, da se bodo te besede tudi uresničile. Idejo je dobila od prijatelja Leevija, njena fotografija pa je postala viralna.

Trend razdeljenih obrvi se je tako bliskovito razširil po Instagramu, nekaj različic izvedbe pa najdete pod oznako #featherbrow.

A post shared by Valerie (@harlibi) on

A post shared by Amanda D. (@x0mandaa) on

A post shared by I l o n a (@ilonarah) on

Avtor: F. M.

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)