Včasih naletim na zares neprijetne prizore (izpoved izvajalke brazilske depilacije)

Kar deset let že opravlja delo kozmetičarke in v tej dolgi karieri je videla in doživela že marsikaj.

3.3.2022 ob 10:06 | Foto: Unsplash | Avtor: M. J.

Včasih naletim na zares neprijetne prizore (izpoved izvajalke brazilske depilacije)

Nekaterim so dlake všeč, drugim ne. Ženske se po pomoč pri urejanju tega opravila, sploh tam spodaj, pogosto zatečejo h kozmetičarkam, ki jim skušajo ustreči po najboljših močeh.

Včasih s črticami in morebiti kakšnim preprostejšim vzorcem, precej pogosto pa se konča kar z golosekom. Ni najbolj prijetno opravilo, tudi za kozmetičarke ne, ki med opravljanjem svojega poklica včasih naletijo na zares neprijetne prizore.

Tokrat je spregovorila ena od njih in zaupala dogodivščine, ki so se ji pripetile.

Na dan gre skozi njene roke do deset vagin

Službo kozmetičarke opravlja že deset let, v povprečju pa dnevno poskrbi za frizure do okoli desetih vagin. Po njenih izkušnjah, pa jih ima kar nekaj, so skoraj vse ženske tam spodaj videti zelo podobno, le tu in tam kakšna po videzu izstopa.

Vsem, ki se odločijo za brazilsko depilacijo, svetuje, da je najbolje, da to počnete redno, vsake štiri tedne, pravi, saj boste s tem najbolje izkoristili učinke voskanja. Pa če tako boli, bo rekla marsikatera.

No, skrivnost naj bi bila ravno v tem, da to počnete redno, vmes pa ne posegate po britvicah ali depilacijskih kremah. Po kakšnih treh tretmajih boste zagotovo opazile razliko, tudi v manjši bolečini, zatrjuje. A žal ni vedno tako. Ima namreč tudi nekaj rednih strank, ki so v veliki manjšini in ki med voskanjem intimnih predelov zelo trpijo.

Tudi kakšen krik jim uide, preden odstrani dlake pa jo včasih primejo za roko ali pa od silnih muk grabijo rob mize, na kateri ležijo. Kljub temu se na odstranjevanje dlak k njej še naprej vračajo. Včasih tudi ne na lastno željo, ampak ker želijo ugajati drugim.

Neprijetnosti, ki bi se jim lahko izognile

Kozmetičarke vidijo najbolj intimne predele svojih strank. Jih tudi obsojajo?

»Nisem takšna oseba. Svoje delo opravljam profesionalno, o svojih strankah pa ne govorim. Razen, če gre za kakšen izjemen primer. Ali če se katera od deklet pojavi nepripravljena in se od nje širijo kakšen vonjave. Takšne stvari se ne zgodijo vsak teden, pravzaprav so zelo redke, tako da ko se, pojamram kolegicam,« je priznala.

Med sila neprijetnimi zgodbami izpostavlja:

»Imela sem eno ali dve stranki, ki se pred prihodom nista ne umili ne obrisali s higienskimi robčki. Imela sem eno ali dve stranki, ki sta prišli, vidno, po opravljanju velike potrebe …«

To jo precej ujezi. Svoje delo sicer opravi, a s takšnimi ljudmi ne govori veliko, kar sicer pomaga pri sproščanju stranke. Druga zadeva je menstruacija. Sama težav z dekleti, ki pridejo v tem obdobju, nima. Seveda, dokler je tampon na svojem mestu in je okolica snažna. Zdi se ji prav, da jo dekleta o tem seznanijo, še preden jo spustijo nad griček.

Sicer pa so ženske med menstruacijo (ali kmalu po njej) bolj občutljive, zato utegne biti brazilska zanje bolj boleča. Po drugi strani, pa vsaka ženska sama sprejme odločitev, kdaj bo prišla na odstranjevanje dlačic.

Za konec pa še, kaj si kot kozmetičarka želi, da bi dekleta naredila, preden ležejo na njeno mizo?

»Želim si, da bi vse prišle pripravljene. Da gredo preden vstopijo v moj prostor, na stranišče in uporabijo higienske robčke. Ne glede na to, kakšne pridejo, področje, ki ga obdelujem, vedno najprej očistim z ustreznimi preparati, čeprav sem mnenja, da je to naloga stranke same. Če pridete neposredno po službi denimo, mi to, da se spodaj očistite s higienskim robčkom, pomeni res neizmerno veliko.«

Vir: Refinery29

Preberite še: Razkrita idealna velikost penisa za ženske orgazme

Morda vas zanima tudi: To se bo zgodilo, če boste vsak dan za zajtrk pojedli dva jajčna beljaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)