Noč čarovnic: Grozljivo lepa Špela Grošelj (VIDEO z navodili vizažistke)

Ideja za čudovito masko, s katero boste navdušili za noč čarovnic.

29.10.2019 ob 6:00 | Foto: Tina Modlic (Barvish) | Avtor: Da. M.

Noč čarovnic: Grozljivo lepa Špela Grošelj (VIDEO z navodili vizažistke)

Bliža se noč čarovnic in če ste še brez ideje, kakšno strašljivo masko bi si ustvarile, naj vam bo v navdih Špela Grošelj s čudovito lobanjo. Masko je ustvarila vizažistka Tina Modlic, ki nam je odgovorila na tri osnovna vprašanja o ustvarjanju takšnega videza. Ne spreglejte niti videa s potekom nastanka te grozljivo lepe maske. 

Kakšno podlago si moramo pred nanašanjem takšne maske narediti?

Ličila se lahko nanašajo neposredno na kožo. Nanašamo na čisto, nemastno kožo, sama najprej kožo očistim z losjonom. Tako bodo barve dlje zdržale,  tudi med nočnim plesanjem in potenjem.

Katera ličila ste uporabili pri nastanku maske, ki jo nosi Špela Grošelj?

Najlažje in najhitreje za poslikavo obraza uporabimo vodne barve, ki so narejene prav za to. Vodna ličila Grimas so neparfumirana ličila na vodni osnovi, brez glutena in brez kemičnih konzervansov. Primerna za poslikavo obraza in telesa. So različnih barv, mat ter sijočih, in se med seboj lahko mešajo. 

Ker so Grimas barve brez parabenov in brez halogeniranih organskih spojin, so primerne tudi za otroke in za risanje okoli oči. 

In kako se lotimo risanja? 

Barvo zajamemo z mokrim čopičem ali gobico. Barva se posuši v petnajstih sekundah. Če ne želimo mešanja barv, počakamo, da se prvi sloj barve posuši in nato nanesemo drugo barvo. 

Kako si takšno masko potem odstranimo?

Barvo odstranimo z mlačno vodo in milom, nato po potrebi uporabimo čistilno mleko in čistilni losjon. Jaz najhitreje najprej očistim obraz z otroškimi robčki za čiščenje in nato splahnem z vodo. Barve brez težav odstranimo tudi z las ali oblačil.

Barve Grimas boste našli na strani Barvish

Morda vas zanima še: Lepotne skrivnosti Ane Klašnja: Uporabljam parfum, ki tako zelo diši, da bi najraje samo sebe pojedla!

Priporočamo tudi: Sedem nasvetov dermatologov za vse z občutljivo kožo

Preberite še: Kolumna Jerneje Jošar: Moj vrt je jesene popolnoma zasajen in pa Te rezine ferrero rocher po receptu Nine Kastelic vas bodo zasvojile


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)