Postani Frida za noč čarovnic

Ni nujno, da ste za noč čarovnic čarovnica.

28.10.2015 ob 9:10

06-bg.jpg

Ustvarjalka nakita Katja Koselj nam je priznala, da se že izredno veseli noči čarovnic, saj ta dan preživi s prijateljicami. "Vsako leto se dobimo in našemimo. Proces šminkanja in ustvarjanja je najboljši del dneva in sploh ni nujno, da gremo ven. Včasih je tako še bolje, saj smo res strašljive," je povedala. Že dolgo ne velja več, da smo za noč čarovnic lahko le duhci, čarovnice ali okostnjaki. Ta dan je namreč povsem ameriški, kjer se našemijo v kakršnokoli masko.


Že slediš Mični na Facebooku?

Zato je Katja pripravila obroč, s katerim boste videti kot mehiška umetnica Frida Kahlo. Da se boste čim bolj približale slikarkinemu slogu, pretiravajte z barvami, rože naj postanejo vaše najboljše prijateljice in oropajte svojo zbirko nakita. In seveda, svoje obrvi združite v eno linijo.

Za obroč za lase potrebujemo:

  • Osnovo za obroč,
  • umetne rože različnih barv in velikosti,
  • vroče lepilo.


Postopek:

Vroče lepilo nanesemo na koren rož in močno pritisnemo na obroč. Nekaj časa držimo. Postopoma dopolnjujemo, dokler ne porabimo vseh rož ali pa dobimo želeno obliko.

Za kostum "Frida" potrebujete še široko barvito krilo, preprosto majico ali srajco, barvito ruto in še nekaj modnih dodatkov, ki jih lahko prav tako naredite sami. Sami si lahko izdelate tudi uhane, pri tem vam lahko pomaga klik na to POVEZAVO.

Avtorica: Da. M.

Foto: Maj Pavček


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)