Nenavadne gobice za ličenje, ki obljubljajo uau učinek

Danes so na voljo v obliki diamanta, solze ali jajca.

7.6.2017 ob 9:25

gobica_makeup.jpg

Danes je na voljo ogromno kozmetičnih pripomočkov, ki obljubljajo takšen ali drugačen učinek. Ko že mislimo, da je lepotna industrija izumila vse, se na tržišču pojavi nov inovativen pripomoček, ki obljublja enostavnejši in boljši nanos ter tudi bolj naraven videz.

Pri make-up navdušenkah so še posebej priljubljene gobice za nanos tekoče podlage, ki jih je danes mogoče najti v različnih oblikah in materialih.

Najbolje poznana je gobica v obliki jajca. S pomočjo takšne gobice lahko na obrazu zabrisuješ tudi druge kremne izdelke in ustvariš popolno konturo ali pa zgolj naneseš puder v prahu.

PREBERITE še // Rožnata gobica za ličenje, ki je prepričala tudi Slovenke

Gobice, ki se namestijo na prstne konice so posebej primerne za nanos podlage v notranje kotičke očes, okoli nosu ali na drugih težje dostopnih predelih.

Silikonska solzica je še posebej priljubljena pri tistih, ki ne želijo izkoristiti vsak kanček preparata. Ker je iz silikona je povsem enostavna tudi za čiščenje.

A post shared by patidubroff???? (@patidubroff) on

Gobica z dvema koncema je uporabna tako za nanašanje podlage kot tudi za nanos rdečila ali osvetljevalca.

Diamantna gobica je idealna za prikrivanje manjših nepravilnosti, širše ploskve pa so primerne za nanašanje podlage ali ustvarjanje konture.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)