Najlepši adventni koledarji za ljubiteljice kozmetike in make upa

Že imate lepotni adventni koledar?

10.11.2021 ob 5:10 | Foto: GettyImages, promocijski material | Avtor: Ajda Janovsky

Najlepši adventni koledarji za ljubiteljice kozmetike in make upa

Decembrski prazniki so pred vrati, in če želite, da bi vas letos vsak dan najbolj prazničnega meseca v letu razveselil lepotni izdelek vaše najljubše znamke, boste morali pohiteti – najbolj priljubljeni namreč poidejo še pred sredino novembra.

Adventni koledarji z lepotnimi izdelki so zadnja leta pravi hit. So odlično darilo za tiste, ki si v norem decembru ne nameravajo nakopati odvečnih kilogramov (veliko bolje za postavo je vsak dan dobiti nov lepotni izdelek kot čokoladico ali piškot), in vse, ki obožujejo razvajanja, po katerih so videti najbolje. Na trgovskih policah in v spletnih trgovinah so na voljo najrazličnejše variante teh simpatičnih decembrskih pripomočkov, ki polepšajo lastniku vsak dan posebej in zbudijo otroka v njem. In prav nobenega razloga ni, da ne bi adventnega koledarja podarili kar sami sebi, če vam ga že drugi ne bodo.

Adventni koledar Chanel No. 5

Cena: 700 evrov*

Najbrž ni ljubiteljice lepote na svetu, ki je ne bi razveselil adventni koledar v obliki kultne dišave Chanel No. 5, ki letos praznuje stoto obletnico obstoja. Vsebina je ravno tako mikavna kot značilno Chanelova črno-bela zunanjost: v koledarju med drugim najdemo ikono med šminkami, Chanelovo Rouge Allure v rdeči barvi, ki vam bo prišla še kako prav v prazničnem času, če nas le ne bodo znova zaprli med štiri stene. Koledar vsebuje tudi toaletno vodo s kultnim vonjem, preprosto, a elegantno zapestnico s keramičnim obeskom v obliki pečata in Chanelovo kremo za roke v lični jajčasti škatlici, ki je sama po sebi modni dodatek. Cena je sicer precej vrtoglava, saj stane koledar v spletnih trgovinah okoli 700 evrov, a pri Chanelu zagotavljajo, da vam ne bo žal.

Adventni koledar Diptyque

Cena: 364 evrov

Če iščete adventni koledar, ki bo hkrati tudi okrasni predmet v stanovanju, je prava izbira za vas adventni koledar Diptyque. Škatlica, poslikana s pisanim vzorcem, ki oponaša marmor in malahit (dva najljubša materiala slovite pariške modne znamke), je namreč prava paša za oči. V notranjosti se med drugim skriva veliko dišečih svečk, ki bodo prišle prav med prazničnim uživanjem v peneči se kopeli, najnovejši Diptyquov parfum Orphéon ter mleko za telo.

Adventni koledar Kiehl's

Cena: 85 evrov

Nega kože je pozimi poseben izziv, saj v pomanjkanju sončne svetlobe in ob centralnem ogrevanju polt hitro postane izsušena, sivkasta in pusta, celoten videz pa utrujen in neprivlačen. Da bi koža tudi v hladnem delu leta ali vsaj decembra vseeno sijala v vsej svoji naravni lepoti, lahko poskrbite z adventnim koledarjem legendarne znamke Kiehl's. Koledar vsebuje 24 izdelkov, uporabnih za vse družinske člane. Med njimi boste našli tudi legendarno Crème de Corps in kremo za obraz Ultra Facial, ki se je razveseli vsaka koža, ne glede na tip. Ne manjka niti izdelkov za glajenje drobnih gubic in čvrstejšo kožo.

Adventni koledar Catrice

Cena: 38,99 evra

Tisti, ki obožujete darila z osebnim pečatom, ste gotovo že naleteli na adventni koledar Catrice. Lepotna znamka tudi letos ponuja adventni koledar, ki ga oblikujete sami. Koledar sestavite iz 24 izdelkov, štirje med njimi so del omejenih izdaj. Izdelke spravite v priložene zlate vrečke in jih polepite s številkami, ki označujejo datum, kdaj odpreti darilo. V vrečkah se bodo skrivali različni izdelki dekorativne kozmetike, denimo senčila, osvetljevalec in podobni izdelki ter čopiči za ličenje.

*Gre za okvirno ceno, ki se lahko razlikuje in je odvisna od spletne (ali navadne) trgovine.

Preberite še: Gua Sha – kaj je to in zakaj ga tvoj obraz potrebuje

Morda vas zanima tudi: Trik, s katerim poceni maskaro spremenimo v luksuzni kozmetični izdelek


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)