NA TESTU: krema za zaščito pred soncem NIVEA SUN roll-on Protect & Care

Znamka NIVEA je na tržišče poslala prenovljeno linijo za zaščito pred soncem za otroke NIVEA SUN Kids Protect & Care, nad katero pa boste zagotovo navdušene tudi mamice in vse, ki že dalj časa iščete priročni zaščitni faktor za v torbico.

7.6.2019 ob 8:03

NIVEA_SUN_protect_care_roll_on_2.jpg

V našem uredništvu smo preizkusili roll-on izdelka v roza in zeleni barvi, ki pa se barvno ne razlikujeta samo po embalaži, ampak je obarvana tudi sama krema. Zelena oziroma roza obarvana formula po nanosu na kožo sčasoma izgine.

Krema ima ZF 50+ (nudi UVA in UVB zaščito), je vodoodporna in nudi visoko zaščito soncem. Na izdelku lahko preberemo tudi, da je dermatološko potrjeno, da ga koža dobro prenaša, in da pomaga zmanjšati tveganje za pojav alergij na sonce.


Zakaj smo navdušeni nad tem zaščitnim faktorjem?


Igrivo obarvan izdelek je posebej prilagojen otrokom. Je priročno majhen, nežno obarvana formula (roza ali zelena) se zlahka nanese na kožo, barva pa nato izgine, ob čemer se bodo otroci zagotovo zabavali.

Roll-on aplikator ni samo priročen za nanašanje, ampak tudi onemogoča, da bi jo otrok (v kolikor je že dovolj velik, da si jo lahko nanaša sam) iztisnil v prevelikih količinah.

Nivea_roll_on.jpg

Nad mično in priročno embalažo smo navdušeni tudi zato, ker jo brez težav spravimo v manjšo torbico in imamo tako zaščitni faktor vedno s seboj, tudi ko nismo na dopustu (ali ko se na počitnicah odpravimo na potep v mesto).

NIVEA_SUN_protect_care_roll_on.jpg

Se tudi vam pogosto zgodi, da se pohajkovanje po mestu zavleče in se v nekem trenutku zaveste, da je zdaj zaščitni faktor po vsej verjetnosti že ‘popustil’?

Odslej s tem ne boste imeli več težav, saj imate to kremico lahko ves čas s seboj. Ko zaslutite, da potrebujete (novo) zaščito, samo sežete v torbico in obnovite nanos.


Pripravila: Špela Sila
Foto: Luka Svetic za Niveo

Priporočamo tudi: Izvrstne lepotne novosti za nego telesa (na voljo v Sloveniji)

Preberite še: To se zgodi, če po vadbi dolgo ne slečete preznojenih oblačil ali pa Presenetljivo: to se med vadbo dogaja z vašo kožo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)