Na testu: Maskara Essence volume stylist 18h lash extension

Cenovno ugodna maskara se je obnesla zelo dobro.

14.6.2017 ob 8:20

Slika avtorja - Daša Mavrič Piše:

Daša Mavrič

dasa.mavric@delo.si

maskara_prava_IMG_3076.jpg

Med mojo zbirko ličil ni ravno veliko cenovno najbolj ugodne dekorativne kozmetike, pa ne zato, da bi imela do nje kakšne zadržke, temveč uporabljam res malo ličil in zato si tiste, ki jih imam, kupim bolj iz užitka. Priznam, pritegneta me lepa embalaža in priznano ime. Sem in tja podležem tudi kakšni »must have« obsesiji, tako mi seveda ne manjka tudi nekaj Macovih izdelkov. Vsake toliko pa kakšno ličilo v uredništvu tudi dobimo. Podarjena ličila so zelo različna, od dražjih do cenovno zelo dostopnih. Med slednjimi je bila tudi maskara Essence volume stylist 18h lash extension. 

Sprva sem res dvomila, da bi me lahko prepričala. To pa zato, ker imam glede maskar določene želje; najbolj so mi všeč takšne, ki v bistvu niso preveč opazne. Vrsto let sem si namreč kupovala Clinique High Impact maskaro, ki mi je bila všeč predvsem zato, ker je moje trepalnice le obarvala in jim dodala ravno prav volumna. Prav grozne so mi maskare, ki so na trepalnicah vidne na sto metrov, jih obtežijo, morda celo zlepijo in po možnosti ustvarijo še kakšno grudico. Vem, da vam je marsikaterim všeč maskara, ki naredi VAU učinek, da imate rade, da se maskara opazi, a za moj okus je to preveč.  

--> IŠČEŠ dober balzam za ustnice? Preberi naš test Nuxe Baum Levres

Tako sem pred kratkim, ko je bila stara maskara res že čisto posušena, poskusila maskaro Essence. Presenetilo me je, kako lahka je, krtačka pa res lepo razčeše trepalnice. Maskare čez dan res ne občutiš in je prav super za dnevni make up, sploh v teh vročih dneh, ko so raznorazni izdelki na našem obrazu tako ali tako odveč. Proizvajalec sicer obljublja podaljšane trepalnice, za kar sama ne morem trditi. Ampak, katera maskara pa v resnici res podaljša trepalnice? Kako točno bi to sploh bilo izvedljivo, sva se pred kratkim spraševali z vizažistko.

Skratka, maskara Essence volume stylist 18h lash extension je presegla moja pričakovanja in jo sedaj redno uporabljam, res, da so se mi dvakrat ob nanosu naredile grudice in sem pomislila, da se je maskara že posušila, a sedaj se zopet lepo maže. Najbolj mi je všeč, da mi ne obteži trepalnic in v bistvu včasih kar pozabim, da so naličene. Priporočam jo za dnevni make up in dekletom, ki jim je všeč, da z maskaro zgolj obarvajo trepalnice. Minus dam zame neprivlačni embalaži, plus pa, poleg vsem zgoraj omenjenim lastnostim, še res ugodni ceni (3,29 evra). Maskaro ocenjujem s 4.

Objava ni plačana, sem pa izdelek dobila za testiranje.

Avtorica: Daša Mavrič


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)