Na testu: slovenski Beauty Box: Navdušeni smo! To je razlog.

Tokrat smo v uredništvu Mične pod drobnogled vzeli vročo robo s področja kozmetike - zadnji slovenski Beauty Box.

7.2.2019 ob 9:57

beauty_box_slovenija_januar.jpg

Beauty Box (v nadaljevanju BB) je mesečni naročniški paket na izdelke iz področja kozmetike, lepote in življenjskega stila. Večinoma gre za novejše izdelke v obliki vzorčkov, eden ali več izdelkov v škatli pa je vedno tudi v večji potovalni različici ali celo v originalni velikosti.

V škatli prejmeš različne kombinacije izdelkov, zaželjeno pa je, da pri registraciji izpolniš vprašalnik o tipu kože, las in osebnega stila, saj ti tako lahko pošljejo izdelke, ki ustrezajo tvojim potrebam. Na primer: če si svetle polti, ti bodo tako poslali puder v svetlem odtenku.

Mesečna naročnina na BB je 15 evrov, če se naročiš za daljše obdobje (3, 6 ali 12 mesecev), pa je cena nižja. Izdelki pridejo na naročen naslov v lični škatli, vsebina pa je nato nekaj dni po prihodu razkrita tudi na spletni strani beautybox.si, kjer lahko izdelke oceniš, zbiraš točke zvestobe in si tako zagotoviš nižjo ceno pri naslednji naročnini.

Mi smo preizkusili januarski BB, ki je izšel 15. januarja, v njem pa smo našli:

Nivea suhi šampon, Acqua Alle Rose tonik za obraz in robčke za čiščenje, Christina Aguilera Touch of Seduction losjon za telo, Artdeco All In One maskara, Frei öl olje za oblikovanje postave in trdo milo v obliki srčka. Poleg tega smo prejeli še tri mini testerčke krem in dva kupona za popust (enega za 10% na nakup v spletni trgovini freiol.si in enega za 20% popust na nakup v spletni trgovini artdeco.si).

Naročilo je potekalo gladko, paket smo prejeli v dogovorjenem roku. Izdelki so prišli nepoškodovani in v res lični škatli.

beauty_box_slovenija_januar.jpg

Kaj nam je najbolj všeč pri BB?

Element presenečenja. Ko naročiš BB, dejansko ne veš, kakšne izdelke prejmeš. Vsebina škatle ostaja skrivnosti, vse dokler paketa ne prejmeš na svoj dom in ga odpreš. In priznamo, bili smo presenečeni nad količino prejetih izdelkov, prepričala pa nas je tudi raznovrstnost izdelkov (nekaj za lase, nekaj za obraz, nekaj za telo, nekaj od kozmetike …).

Spoznaš izdelke, za katere sploh ne veš, da obstajajo. Kar nekaj izdelkov smo preizkusili prvič, in dejansko gre za zabaven in cenovno ugoden način preizkušanja nove kozmetike. Tako se lahko še pred nakupom določenega izdelka v trgovini prepričaš, če ti ustreza. To se nam zdi velika prednost.

Cenovna dostopnost. Za 15 evrov (oziroma manj če se odločiš za kakšen drug naročniški paket) res dobiš veliko stvari. In pri BB celo zagotavljajo, da vsakič poskrbijo, da je skupna vrednost vseh izdelkov v škatli večja od mesečne naročnine. Tudi poštnina za Beauty Box je brezplačna.


Zakaj smo še navdušeni?

Ker se nam zdi to tudi super ideja za darilo za prijateljico. Če želiš BB podariti, greš samo na njihovo spletno stran, izbereš paket naročnine in ga daš v nakupovalno košarico. Preden klikneš 'zaključi naročilo', pa samo dodaš prijateljičin naslov in ji še dopišeš lepo osebno sporočilo oziroma voščilo.

Ker ustvarjalci BB ves čas skrbijo za presenečenja. Decembra so recimo vsem zvestim naročnicam poslali kar dva BB – enega popolnoma zastonj s paketom izdelkov v vrednosti čez 60 evrov. Psss ... Izvedeli smo tudi, da presenečenje pripravljajo tudi pri naslednji izdaji, ki bo na valentinovo, 14. februarja, ko lahko prejmeš dodatni darilni Beauty Box Zanj z izdelki za moško nego.


Priporočamo in PODARJAMO Valentinov Beauty Box!

Je BB navdušil tudi tebe? Potem ti priporočamo, da si ga naročiš, lahko pa sodeluješ v nagradni igri in ga z nekaj sreče prejmeš brezplačno.

Vse, kar moraš storiti, je, da:

- skočiš na Mičnino Facebook stran
- poiščeš to objavo o Beauty Boxu in jo: všečkaš, deliš in v komentar zapišeš izdelek (ali kategorijo izdelkov), za katerega si želiš, da bi ga lahko pred nakupom večkrat preizkusil/-a.

Srečnega dobitnika oziroma dobitnico bomo izžrebali v ponedeljek, 11. februarja! Dopolnjeno: Nagradna igra je končana, srečna dobitnica je Tina Kreslin.


Pripravila:
Š. S.
Foto: Š. S.

Preberite še: Lepa Afna odkrito z Ulo: Vedno več mladih je utrujenih in izgorelih. Ne bi bila rada tam ali pa Pismo mlajši sebi: Kako se odločiti za pravo pot


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)