Moška kozmetika v službi žensk

Poglejte, zakaj potrebujete vodico za po britju.

1.5.2016 ob 7:00

nega.jpg

Končno je tu maj. In čeprav ste ga komaj čakali, se zavedate, da prinaša tudi temnejšo plat: znova bo težave povzročala sijoča in od sonca potna polt, ki bo uničila ves ličenju namenjen trud. A prinašamo preprosto rešitev za to težavo. Našli jo boste med njegovimi kozmetičnimi pripomočki in se imenuje vodica, še boljši pa bo balzam, ki ga on uporablja po britju.

Več koristnih namigov poiščite na Facebooku.

Ko si temeljito umijete obraz, ga osušite in na bombažno blazinico kanite nekaj kapljic omenjenega balzama. Nanesite ga na celoten obraz, zlasti na predele, kjer se polt izdatneje masti ter znoji, torej na nos in čelo. Počakajte nekaj minut, nato pa začnite nanašati kremo in čeznjo ličila. 

licenje.jpg

Medtem, ko so običajna sredstva, ki kožo pripravijo na ličenje, pogosto po strukturi težja in vsebujejo silikone, so preparati, ki so namenjeni negi njegove kože po britju, lažji ter zaradi sestavin pomagajo uravnavati delovaje znojnih in lojnih žlez.

Prav zato predstavljajo odlično sredstvo za pripravo kože na lepotičenje, s pomočjo katerega bodo ličila obstojnejša tudi v vročih poletnih dneh.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)