Ko je voda izvir moči

Edinstvena voda, obogatena z minerali za močnejšo in odpornejšo kožo.

23.6.2016 ob 8:00

micna_naslovna.jpg

Ustrezni izdelki kožo oskrbijo z dovolj vlage, nahranijo in preprečijo prezgodnje staranje. Poletje pa kliče tudi po dodatni osvežitvi. Tako kot v hrani in pijači tudi v kozmetiki. Priskrbimo si sredstva, ki zajemajo termalno vodo in nas bodo lahkotno ponesli skozi pregrete dneve in noči.

Mineralizirana termalna voda Vichy je z izjemno raznovrstnostjo mineralov izvor moči za vse tipe kože. Dokazano krepi, vzpostavlja ravnovesje in obnavlja kožo ter jo naredi močnejšo. Vsak dan. V kombinaciji z zanesljivimi in močnimi aktivnimi sestavinami je mineralizirana termalna voda del vseh izdelkov znamke Vichy.

Med počasnim prehajanjem skozi kristalne globine vulkanov pokrajine Auvergne se spreminja in bogati z dragocenimi minerali ter na koncu pride na površje čista, vitalna in naravno blagodejna. Zato niti ne preseneča, da je prav mineralizirana voda Vichy bistvena sestavina vseh izdelkov Vichy.

Vichy 1.jpg

AQUALIA THERMAL – Hialuronska kislina v izdelkih Aqualia Thermal skupaj z mineralizirano vodo Vichy dolgotrajno navlaži kožo in jo naredi odpornejšo proti škodljivim dejavnikom. Omogoča učinkovito nego izsušenih predelov, saj enakomerno porazdeli vodo po koži obraza in tako poskrbi za dolgotrajno navlaženost.

LIFTACTIV SUPREME – Ramnoza v vseh izdelkih Liftactiv skupaj z mineralizirano vodo Vichy naravno deluje proti staranju kože. Za vidno čvrstejšo kožo. Takoj zgladi gube in nepravilnosti ter posvetli ten.

IDEALIA – Mineralizirana voda Vichy v kombinaciji s kombušo krepi antioksidativne in antiglikacijske lastnosti ter izboljša kakovost kože: barvo, teksturo in sijaj.

NEOVADIOL – Hialuronska kislina, HEPES, hedione, Hydrovance in Pro-Xylane imata v kombinaciji z mineralizirano vodo ključno vlogo pri strukturi kože, ki je pod vplivom menopavze, ter poskrbita za večjo gostoto in volumen.

Izdelki Vichy, kot so Aqualia, Liftactiv, Idealia in Neovadiol imajo edinstveno sposobnost, da kožo naredijo MOČNEJŠO in ženskam ponudijo zdrav sijaj.

Vichy vam ob nakupu izbranega Vichy izdelka za nego obraza podarja Mineralizirano termalno vodo Vichy (50ml) za močnejšo in vidno bolj sijočo kožo. Promocija je na voljo v izbranih, pooblaščenih Vichy lekarnah in traja do izteka zalog.

Pridružite se kampanji #YouMakeMeStronger in na spletni strani www.vichy.si preverite kdo in kaj vam daje moč.

vichy_lezeca.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)