Kako ličiti problematično kožo

Uporaba ličil aknasto, mozoljasto in poškodovano kožo lahko še bolj razdraži, zato strokovnjaki svetujejo le preverjene kakovostne in učinkovite izdelke, ki so do kože prijazni in ji zagotovijo ustrezno nego in zaščito.

13.11.2018 ob 12:30

problematicna_koza_licenje.jpg

Osnova vsakega konkretnega nanosa ličil je puder, ki služi kot podlaga in ima nalogo, da koži vzpostavi enakomeren ten. A preden ga nanesemo, je treba kožo nanj pripraviti. Priporočamo tri korake, od čiščenja kože do nanosa pudra.

1 korak: temeljito čiščenje obraza

Vsako jutro si z gelom za globinsko čiščenje problematične kože očisti obraz nečistoč, ki so se nakopičile med spanjem. Zvečer postopek ponovi, da odstraniš nečistoče, ki so se na njem nabrale čez dan, ter ličila. Priporočamo gel za globinsko čiščenje Vichy Normaderm.


2 korak: poskrbi za nego kože in pripravo na nanos pudra

Zjutraj in zvečer nanesi negovalno kremo Normaderm iz Vichyja, ki blaži pojav aken in nepravilnosti, hkrati pa kožo vlaži in lepša ter s tem olajša nanos tekočega pudra.


3 korak: nanos pudra

Puder za aknasto kožo mora biti dermatološko testiran in prilagojen tvojemu tipu kože. Zagotavlja naj lahno podlago z mineralnimi pigmenti različnih tonov, ki prekrijejo nepravilnosti, hkrati pa vsebujejo kakovostne naravne zdravilne učinkovine, ki kožo negujejo, navlažijo, nahranijo in ji odvzamejo odvečen nezaželen lesk.

Takšen je DERMABLEND 3D CORRECTION iz Vichyja, ki vsebuje tudi faktor SPF za zaščito pred UV-žarki in ne povzroča nastanka mozoljev.

Količino podlage za ličila odmeri v velikosti lešnika. Nanesi jo s kratkimi dotiki vrhov čistih prstov ali čopiča od notranjosti obraza navzven – tako dosežeš enakomerno porazdelitev in optimalen odmerek izdelka.

Po potrebi ga dodatno nanesi na področje nepopolnosti ali brazgotine. S hitrimi izenačujočimi gibi od notranjosti obraza navzven ga še razmaži.

Korektivni puder Vichy DERMABLEND 3D CORRECTION je prilagojen mastni koži, nagnjeni k aknam in nepravilnosti ne le prekrije, temveč tudi dan za dnem bistveno zmanjšuje njihovo opaznost. Če so ti težave s kožo že načenjale samozavest, si zdaj lahko oddahneš – Vichy DERMABLEND 3D CORRECTION ti jo bo znova vlil!


Avtor: promocijsko sporočilo
Foto: Getty Images


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)