Dejstva o ličenju, ki jih mora do tridesetega osvojiti vsaka

Konec je eksperimentiranja.

27.2.2018 ob 1:30

obraz_pexels-photo-821259.jpg

Najstniška leta so čas za eksperimentiranje. Divja ličila in vpadljive barve, odlično! Dvajseta so čas za tveganje. Zelenomodra maskara, zakaj pa ne? A vi ste sedaj že v tretjem desetletju življenja. To je čas, da osvojite vam najprimernejšo lepotilno rutino, pišejo na portalu Pure Wow in sprejmete sedem dejstev o ličenju, ki jih mora do tridesetega poznati vsaka.

Kje je meja med lepim in pretiranim

Do tedaj, ko vstopite v trideseta, bi že morali poznati mejo med lepim in pretiranim. Torej: živo rdeče ustnice in črna oblekica, to je lepo. Živo rdeče ustnice in z briljantino nazaj počesani lasje, to je pretirano.

Kako poskrbeti, da bodo ličila obstojna ves dan

Ustnice obkrožite s svinčnikom v čim bolj naravni barvi, nanje nanesite sloj izbrane šminke, popivnajte višek z robčkom, za dodatno obstojnost s čopičem preko robčka nanesite še tanek sloj pudra v prahu. Barve ličila ne bo spremenil, bo pa šminko dodatno utrdil.

Kako poskrbeti za goste trepalnice brez grudic

Namig: vedno uporabite dve maskari. Eno, ki trepalnicam zagotavlja volumen in jih na videz podaljša ter drugo, vodooporno, ki loči posamične trepalnice ter preprečuje, da bi se na njih pojavile grudice.

Kako najti pravo podlago za vašo kožo

Tudi sami hodite po svetu s pudrom, ki se že na daleč razlikuje od barve vaše kože? Ne, ne ne! Kot odrasla ženska morate znati poiskati pravo barvo podlage. Preskusite jo na spodnji čeljusti ali vrhu lične kosti in ne na zgornjem delu dlani. Barva, ki se bo najbolj zlila z vašo poltjo, je prava za vas.

Kako dopolniti obrvi

Vsakemu se zgodi, da pri urejanju obrvi malo pretirava in odstrani preveč dlačic. Posledice tega je treba zakriti. Namig: skrivnost je v pravem odtenku barvice in kratkih, črtkastih potezah.

Kako odstraniti ličila

V dvajsetih ste si privoščili spanje z ličili, umetnimi trepalnicami in ste se vsako jutro soočali z umazanimi prevlekami za vzglavnike. Skrajni čas je, da s tem prenehate. Vsak večer dosledno odstranite ličila. Uporabite čistilno mleko, tonik in vztrajajte, dokler so na bombažni blazinici vidni ostanki maskare, šminke ali pudra.

Kako ne slediti vsem lepotnim trendom

Posebna manikira? Naj bo. Svetleč lip gloss? Raje ne. Sedaj že veste, da je nespametno za vsako ceno slediti modnim trendom in da je veliko pomembnejše imeti slog, s katerim brezkompromisno sijete, čeprav ta ni po zadnji modi.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Kaj je Vero in s čim lahko izrine Instagram in Facebook?

VIDEO: Pilates vaje za močne roke

Natakarji bi bili veseli, če bi gosti vedeli te stvari ...

Pojasnjeno, zakaj je seks z bivšim tako mamljiv

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)