Druga preobrazba naše bralke: "Najboljša izkušnja kdajkoli"

Mična in Lassana sta poskrbeli še za eno preobrazbo bralke.

6.11.2015 ob 11:30

Delo_Foto-20151106104814-02890200.jpg

V začetku oktobra je Mična skupaj s saloni Lassana organizirala lepotni dogodek za naše bralke, na katerem so bile deležne odličnih razvajanj s strani deklet v salonu.  Nudile so kisikovo nego obraza, rok in las, aromaterapijo (masažo lasišča), oblikovanje pričesk in spletanje kitk, deležne pa so bile tudi svetovanja o pravilni negi in izbiri produktov za lase.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

A nekatera dekleta so dobila še več - žreb je določil, da so si prislužile še dodatno razvajanje v Lassani. Ena od izžrebank je bila tudi Sara Nunič Klun, ki je svojo nagrado vnovčila včeraj.

Delo_Foto-20151106103541-14095000.jpg

Sara je prišla na striženje in barvanje las, ter na ličenje in seveda oblikovanje pričeske. Zanjo je skrbela simpatična Vesna, ki je našo nagrajenko povsem navdušila. "Vse je bilo popolno. Najboljša izkušnja pri frizerju, ki sem jo kdaj imela."

Najbolje se je prepustiti

Ob takšni nagradi, ki nudi preobrazbo pričeske in ličenje, se je najbolje prepustiti, nam je povedala že bralka Špela, ki je prva prišla vnovčit svojo nagrado. Z njo se je strinjala tudi Sara. "Na preobrazbo nisem prišla z nobeno posebno zamislijo, ker se raje prepustim rokam strokovnjakov, saj ti najbolj prepoznajo, kaj posamezniku pristoji. Z Vesno, ki je ustvarjala mojo preobrazbo, sva se odločili za asimetrijo in dodajanje svetlega pramena na eni strani. Potek preobrazbe je bil nadvse prijeten in zabaven, nad rezultatom pa sem več kot navdušena. Vsekakor se nameravam še vrniti v Lassano in prepustiti nego svojih las pravim strokovnjakom."

Potek Sarine preobrazbe si lahko ogledate v zgornji galeriji. Če vas mika enako razvajanje in urejanje, se oglasite v enem od Lassaninih salonov.

Avtorica: Branka Grbin

Foto: Jure Eržen/Delo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)