Mična je s preobrazbo razveselila prvo bralko

Naša bralka Špela Meglič je bila danes deležna preobrazbe, ki ji je nedvomno polepšala jesenski dan.

9.10.2015 ob 12:50

Vnesite vsebino

Na sobotnem Mičninem dogodku, ki se je odvijal v salonu Lassana, smo šest udeleženk s pomočjo žreba razveselili z dodatnimi lepotnimi negami. Že v soboto smo jih namreč razvajali po Lassanino, a žreb je določil, da naj Sara Nunič Klun, Anja Majnik, Špela Meglič, Lara Šinigoj, Eli Grbec in Almina Elezović pridejo po še več.


Že slediš Mični na Facebooku?

V salonu se je prva oglasila Špela Meglič, ki je osvojila preobrazbo videza - popolno spremembo pričeske, ki po želji vključuje tudi barvanje, ter strokovno ličenje in nasvete o koži. Špela se je preobrazbe zelo veselila in je že na začetku pojasnila, da nima nobenih zahtev, ter da popolnoma zaupa frizerju Janu, ki je poskrbel tudi za njen današnji make up.

Delo_Foto-20151009141737-62646500.jpg

"Željo imam le po novi, sveži barvi, za vse ostalo pa se mu prepuščam. Se pustim presenetit, tudi glede ličenja. Najraje se kar preprustim, saj mislim, da takrat vse skupaj izpade najbolje." Že pred začetkom nam je Špela še zaupala, da ima že za danes posebne načrte, saj ji je izvoljenec obljubil, da jo bo peljal na lepše.


Po dveh urah striženja, barvanja, sušenja, ličenja, ...

Špela se je nato lahko le še udobno namestila in pustila Janu, da jo je očaral s svojimi veščinami. Poleg striženja je poskrbel tudi za novo barvo, pramene in kodre, piko na i pa je dodal s svežim make upom.


V SPODNJI GALERIJI SI OGLEJTE ŠPELINO PREOBRAZBO. Preklikajte do konca, da boste videli, kakšna je bila Špela pred preobrazbo in kakšna je po njej.

"Super je bilo, zelo sem uživala. Tako sem zadovoljna s svojim videzom, da sem se tudi za v prihodnje dogovorila z Janom, da bo spet poskrbel za mojo pričesko. Res sem že potrebovala to spremembo," nam je po koncu še povedala Špela, ki kar ni mogla skrivati navdušenja v svojem glasu.

Zdaj lahko Špeli zaželimo le še odličen večer v družbi svojega dragega ...

Avtorica: Branka Grbin

Foto: Igor Zaplatil/Delo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)