Popolno sobotno popoldne z Mično. Ste bile z nami?

Mična je danes razvajala svoje bralke v salonu Lassana, od koder so vse odšle nasmejane.

3.10.2015 ob 5:00

Delo_Foto-20151003182147-21401800.jpg

Današnje sobotno popoldne je minilo v znamenju prijetnega druženja z našimi bralkami. Končno smo jih lahko spoznali na štiri oči in jim ponudili še razvajanje in sodelovanje v super nagradni igri. Vse dame, ki smo jih povabili na druženje, so se v salonu Lassana na Slovenski c. 27, prepustile uživanju ob šampanjcu in sladkih pregrehah.

A za tisto, po čemer si bodo zapomnile to prijetno popoldne, so poskrbela dekleta iz salona. Te so našim bralkam nudile kisikovo nego obraza, rok in las, aromaterapijo (masažo lasišča), oblikovanje pričesk in spletanje kitk, vodja prodaje Aleksandra Zidar pa je vsem svetovala še o pravilni negi in izbiri produktov.

Delo_Foto-20151003182230-20029100.jpg

Prav vse dame so domov odnesle vrečke presenečenj, šest izmed njih pa je osvojilo še posebno nagrado. Po razvajanju v masažnih stolih smo namreč izžrebali zmagovalke nagradne igre, v kateri je Lassana podelila še tri popolne preobrazbe videza (svež make up in novo pričesko), enkrat pomlajevanje obraza s kisikom, enkrat razvanje s pedikuro in manikuro, ter masažo celotnega telesa. Naše zmagovalke so: Sara Nunič Klun, Anja Majnik, Špela Meglič, Lara Šinigoj, Eli Grbec in Almina Elezović.

Dame so prišle iz vseh koncev Slovenije: iz Celja, Portoroža, Nove Gorice, ... Zato smo zelo veseli, da smo jim lahko ponudili razvajanje, kot si ga zaslužijo. Vse so domov odšle sveže urejene, polne novih nasvetov in predvsem nasmejane! 

Vse tiste, ki ste bile na z nami na ta poseben dan, vabimo, naj z nami delijo svoje izkušnje z Mično! Pišite nam na Facebook, pošljite nam elektronsko pošto, ali pa nas označite na vaših fotografijah na družabnih omrežjih. Veseli smo, da smo vas lahko razvajali!

Odgovorna urednica, Branka Grbin

Foto: Aleš Černivec/DELOoddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)