Vabljene na druženje z Mično

Najnovejše modne smernice, druženje in Mična – recept za lepo sobotno popoldne.

17.9.2015 ob 12:00

naslovna_nova.jpg

Izkušnje in spoznanja, ki nam jih prinašajo aplikacije ter internet, so neverjetne, a stisk roke v živo bo vedno ostal najbolj pristen način komuniciranja. Zato se je Mična odločila, da svoje bralce povabi na druženje in jih v živo spozna.

Že slediš Mični na Facebooku?

Prijetno sobotno popoldne bo rezervirano za prvi Mičnin dogodek, ki bo potekal v povsem prenovljenem salonu Lassana, v središču Ljubljane.

Zakaj prav tam? Zato, da boste spoznale zadnje modne smernice ličenja in pričesk, ki bodo vladale to jesen. Lepotni strokovnjaki bodo z obiskovalkami delile tudi koristne nasvete in predstavili vse novosti na področju nege kože.

BCBG bks I RS16 6617.jpg

Nobena od tridesetih izbrank, ki bo povabljena na druženje, domov ne bo odšla praznih rok. V času druženja pa bomo delili tudi prekrasne nagrade, ki bodo srečnicam polepšale jesen.

Prvi Mičnin dogodek bo v soboto 3. oktobra, ob 14. uri, v salonu Lassana na Slovenski c. 27 v Ljubljani.

Že komaj čakate? Na Facebook profilu Mična vas čaka vabilo na dogodek, označite PRIDEM (going) in med vsemi prijavljenimi bomo žrebali 30 tistih, ki bodo prejele osebno vabilo.

Če nimate Facebook profila, se lahko za žrebanje prijavite preko elektronske pošte. Na micna@delo.si nam pišite, da si želite spoznati jesenske smernice in mogoče boste pravi vi ena izmed srečnih izbrank.

Avtorica: Da. M.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)