Mična zdaj ponuja veliko več!

Naša aplikacija je dobila posebno nadgradnjo.

23.8.2015 ob 5:00

shutterstock_213128545.jpg

Z veseljem sporočamo, da aplikacija Mična ne ponuja več zgolj zanimivih in uporabnih člankov, ampak svojim bralkam zdaj pomaga tudi drugače. Dobila je tri novosti: menstruacijski koledarček, pretvornik konfekcijskih številk in seznam emulgatorjev v prehrani. (P. S. - to so tisti E-ji v prehrani, za katere vemo le, da so lahko škodljivi, a jih pravzaprav sploh ne poznamo).

shutterstock_256451815.jpg

Kje najti te novosti?

Novi "trojček" se nahaja v orodni vrstici na naslovni strani, ki se vam prikaže s pritiskom na tri pikice zgoraj desno. Odprejo se vam tri vrstice: intimni koledarček, e-seznam in konfekcijske številke.

E-seznam vam kot rečeno pomaga raztolmačiti sestavine živila, ki ga nameravati kupiti, ali pa ste ga že kupili (tisti E-ji, ki vam ne povejo nič - do zdaj!), konfekcijske številke vam priskočijo na pomoč, ko denimo preko spleta kupujete oblačilo, a se ne spoznate na velikosti (ali pa nakupujete v tujini), intimni koledarček pa deluje po principu, ki ga je vajena vsaka ženska, ki si rada beleži svoj menstrualni ciklus. Se spomnite kartončkov, ki ste jih dobili pri ginekologinji, a jih vsakič znova založite? Zdaj vam bo vedno na voljo v vašem mobilniku.

Upamo, da boste v naših novih aplikacijah uživali, da vam bodo pomagale, predvsem pa, da vam bodo olajšale ženska opravila.

Zelo bomo veseli, če nam boste sporočili svoje mnenje o novostih. Pišete nam lahko na micna@delo.si!


Odgovorna urednica, Branka Grbin


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)