Kako se spoprijateljim z Mično?

Draga uporabnica, pozdravljena! Tukaj je nekaj napotkov o tem, kako deluje Mična.

26.3.2015 ob 8:00

shutterstock_237742084_web.jpg

Mična je aplikacija, ustvarjena s samozavestno žensko v mislih. Je lepa, pametna, modna in uspešna. Na Mični boš vsak dan našla novice in intervjuje iz sveta mode, nasvete o lepoti, napotke za potovanja in uživanje doma, pa tudi članke o zdravem in fit življenju ter seveda nasvete za lepša partnerska razmerja. A ne skrbi, našlo se bo tudi kaj za moške (ali o moških).

Kaj Mična ponuja?

  • Na naslovnici te čakajo najaktualnejši članki. Ko izbereš enega, lahko listaš levo in desno ter tako prehajaš tudi v druge članke.

  • Zgoraj desno te s klikom na tri pike čaka menijska vrstica aplikacije, na kateri najdeš začetno stran, Kazalo, Arhiv, Všečke ter Nastavitve. Menijsko vrstico lahko skriješ s ponovnim klikom na tri pike.

  • Kadar boš v članku zasledila Galerijo, si jo lahko ogledaš malce bolje; galerija se namreč z dvema klikoma poveča čez celoten ekran in zmanjša nazaj s ponovnima dvema klikoma.

  • Klik na ikono (silhueto) Mične te pripelje direktno na domačo stran.

  • V Všečkih te bodo čakali članki, ki so ti všeč, a jih ta hip nimaš časa prebrati. Shraniš si jih tako, da klikneš na srček, ki te čaka na dnu vsakega članka. Všečke lahko odstraniš s ponovnim klikom na srček.

  • V Nastavitvah se lahko prijaviš v svoj Facebook profil, preko katerega ti je omogočeno komentiranje člankov Mične. Tvoji komentarji so lahko vidni tudi na Facebooku, če tako želiš.

  • Nastavitve ponujajo tudi prijavo na pošto Mične, ki te bo preko elektronske pošte tedensko obveščala o novostih, ki jih ne smeš zamuditi.

  • Prijavo na pošto Mične najdeš tudi na dnu naslovnice.

To pa ni vse. Mična ponuja še več - z Mično v roki lahko v trgovini sproti preverjaš, ali so aditivi v hrani in pijačah (E-ji) v izbranem izdelku morda škodljivi. Ponuja tudi seznam konfekcijskih številk drugih držav, da boš med nakupovanjem v tujih spletnih trgovinah znala izbrati pravilno velikost. Ker so najboljše stvari vedno tri, pa Mična pomaga tudi pri spremljanju menstrualnega ciklusa.  Več o teh treh super "pomočnikih" si lahko prebereš TUKAJ.

MIČNA JE TUDI SPLETNA STRAN

Mična živi tudi na spletu, zato te vabimo, da nas obiščeš na strani www.micna.si. Na spletu ponujamo še preglednejši izbor člankov, nasvetov in idej.

Želim ti veliko lepih izkušenj z Mično. Upam, da postane tvoja prava prijateljica.

Urednica, Branka Grbin


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)