Adelina izjava o depilaciji, ki je navdušila mnoge ženske

Kaj misli o njej, je povedala brez dlake na jeziku.

7.11.2016 ob 12:15

adele_micna.jpg

Slavna britanska pevka Adele le redko javnost razveseli z intervjuji, kadar pa se vendarle pusti prepričati in odgovarja na vprašanja, iskreno poda svoje mnenje. V enem zadnjih pogovorov  za ameriški Vanity Fair  je številne ženske navdušila z izjavo o depilaciji, s katero je še enkrat dokazala, da nima dlake na jeziku.

Več zanimivosti iz sveta znanih poiščite na Facebooku

Novinarki Lisi Robinson je v smehu priznala, da je pred velikim koncertom v losangeleskem Staples centru tedne odlašala z obiskom kozmetičarke, ki naj bi uredila njene obrvi, nato pa dodala, da si je pred nastopom prvič po mesecih obrila noge, saj je je bala, da bi oboževalci v prvih vrstah opazili njene dlačice.

Ko jo je Lisa vprašala, če te ne motijo njenega partnerja Simona Koneckija je Adele kar izstrelila: "On nima izbire. Noben moški mi ne bo govoril, naj si brijem svoje noge. Naj si jih brije on!"

Njena izjava je v trenutku postala hit svetovnega spleta in mnoge pripadnice nežnejšega spola so izrazile odobravanje ter podporo pevki. 

"Bravo, kraljica, tako je treba. Vse imamo dovolj britvice in voska," je zapisala ena od oboževalk, druga pa, da bi bil skrajni čas, da se ženske nehajo obremenjevati z dlačicami, ki so nekaj povsem naravnega.

To ni prvič, ko je Adele odkrito spregovorila o svojih dlačicah. Nekoč je izjavila, da ji je med nosečnostjo zrasla brada, ki jo je celo poimenovala. "Imela sem toliko testosterona, da so mi na bradi zrasle dlačice. In z njimi se ne obremenjujem, pač pa sem nanje ponosna in jih imenujem Larry," je dejala ter nasmejala svoje oboževalce in seveda zlasti oboževalke.

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)